Ik zoek steun, troost en informatie voor mezelf

Een kind verliezen is een onvoorstelbaar groot verdriet. Het betekent vaak het begin van een verwarrende rollercoaster vol emoties en pijn. Het Berrefonds probeert intussen al twaalf jaar houvast te bieden aan gezinnen die getroffen worden door het verlies van een kind. Maar elk verhaal is uniek. Elk verlies is anders. En elk gezin is dat ook. Daarom ontwikkelden we intussen een hele waaier aan tools en ondersteuning.

Ontdek hier wat we voor jou kunnen doen en hoe we je misschien een heel klein beetje kunnen helpen. Vandaag, maar ook morgen of volgend jaar.

Gastenboek

 • Bedankt om ons het gevoel te geven niet alleen op de wereld te staan op het zwaarste moment in ons leven!
 • Berrefonds
 • “Omdat we weinig momenten hebben gehad met ons dochtertje, maakt dat jullie koffertje voor ons van onschatbare emotionele waarde is geworden. Het heeft een plaats gekregen in onze woonkamer zodat ik met bitterzoete heimwee in kan neuzen. Vooral de geur verzacht mijn verstikkende verdriet en geef me het gevoel dat Laura* nog bij me is."
  Sarah
 • Jullie doen super goed werk, bravo doe zo verder, spijtig dat ik jullie in deze moeilijke periode moet leren kennen, Berrefonds. Ik heb jullie koffer ook ontvangen, zo hebben we mooie herinneringen aan onze zoon Lars* die we jammer genoeg hebben moeten afgeven.
  cindy mama van Lars *
 • Het koffertje, haar koffertje heeft ons ontzettend geholpen. Nu is het stil, de foto’s blijven verborgen, nu doet het te pijn, om al die herinneringen te zien. Bedankt dat we mochten rekenen op een vereniging zoals deze, hartverwarmend en steungevend al meteen tijdens en na de bevalling, dankjewel. Voor onze lieve Paulien, op 10.02.2020, levensloos geboren na 39 weken zwangerschap.
  Karolien en Peter
 • Binnenkort zou je je 'sweet sixteen' vieren. 16 jaar geleden verloren we jou en moesten we afscheid nemen. Gelukkig kon dat ook. Toen was er geen Berrefonds waar we terecht konden. We stonden alleen met ons verdriet. Gelukkig hadden je papa en ik elkaar en was je broertje er om voor door te gaan. Lieve Amber, je bent er nog. Voor altijd in mijn hart ❤
  Je mama Annelies

Blog


Lees meer verhalen