Ik zoek steun, troost en informatie voor mezelf

Een kind verliezen is een onvoorstelbaar groot verdriet. Het betekent vaak het begin van een verwarrende rollercoaster vol emoties en pijn. Het Berrefonds probeert intussen al elf jaar houvast te bieden aan gezinnen die getroffen worden door het verlies van een kind. Maar elk verhaal is uniek. Elk verlies is anders. En elk gezin is dat ook. Daarom ontwikkelden we intussen een hele waaier aan tools en ondersteuning.

Ontdek hier wat we voor jou kunnen doen en hoe we je misschien een heel klein beetje kunnen helpen. Vandaag, maar ook morgen of volgend jaar.

Gastenboek

  • “Omdat we weinig momenten hebben gehad met ons dochtertje, maakt dat jullie koffertje voor ons van onschatbare emotionele waarde is geworden. Het heeft een plaats gekregen in onze woonkamer zodat ik met bitterzoete heimwee in kan neuzen. Vooral de geur verzacht mijn verstikkende verdriet en geef me het gevoel dat Laura* nog bij me is."
    Sarah
  • Berrefonds
  • Bedankt om ons het gevoel te geven niet alleen op de wereld te staan op het zwaarste moment in ons leven!
  • Het koffertje, haar koffertje heeft ons ontzettend geholpen. Nu is het stil, de foto’s blijven verborgen, nu doet het te pijn, om al die herinneringen te zien. Bedankt dat we mochten rekenen op een vereniging zoals deze, hartverwarmend en steungevend al meteen tijdens en na de bevalling, dankjewel. Voor onze lieve Paulien, op 10.02.2020, levensloos geboren na 39 weken zwangerschap.
    Karolien en Peter

Blog


Lees meer verhalen