Ik wil helpen met een gift, actie of sponsoring

De werking van het Berrefonds is bijna volledig afhankelijk van giften en donaties. Zonder die steun kunnen wij onmogelijk het verschil blijven maken voor gezinnen met verdriet. Op dit deel van de website geven we je graag een overzicht van alles wat je kan doen om het Berrefonds te helpen. Wij hebben je hulp nodig om te kunnen blijven bestaan!

Heb je nog een ander goed idee? Neem gerust contact op!

Gastenboek

 • Berrefonds

 • “Het leuke is dat je direct in de groep wordt aangenomen en je op je eigen tempo kan werken”
  Hilde

 • “Het gevoel iets te kunnen betekenen voor andere mensen die het moeilijk hebben, geeft mij een enorme voldoening, bovenop het feit dat er ook zoveel appreciatie is voor wat je doet”
  Martine

 • Het voor mij een uitlaatklep om enerzijds op een positieve en constructieve manier met mijn emoties om te gaan en anderzijds anderen in een gelijkaardige situatie te helpen. Het is voor mij een manier om zin te geven aan het onzinnige van de situatie.”
  Eve

 • “Ik ben vrijwilliger omdat ik dan effectief iets kan doen, al is het iets kleins. Ik kan het verlies van ons zoontje daardoor plaatsen in een groter kader... niet enkel negatieve maar ook positieve dingen vloeien nu voort uit zijn dood. We krijgen hem niet terug, maar hij kan ons wel aanzetten tot ‘goed te doen'.”
  Anna

Blog


Lees meer verhalen