Het rouwt in jou

Na tien jaar Berrefonds was het tijd voor een boek. ‘Het rouwt in jou’ verscheen in oktober 2019 bij Uitgeverij Lannoo en werd warm onthaald.

Christine schreef het boek dat ze zelf graag had gelezen na het verlies van haar sterke beer Berre*. Het boek bundelt alle ervaringen van Christine als mama, als vroedvrouw én als oprichtster van het Berrefonds.

Het boek is een ode aan sterke (groot)ouders die dankzij meer dan 200 persoonlijke getuigenissen hun stem laten horen. En op die manier past ‘Het rouwt in jou’ helemaal in de filosofie van het Berrefonds. Het is eerlijk en verhelderend. Het geeft inzichten, erkenning en concrete tips. Het geeft houvast op een moment dat er geen houvast meer lijkt te bestaan. Het geeft verhelderende inzichten voor ouders en grootouders, maar ook voor professionals en framily. Het boek gaat over alle emoties die komen kijken bij het verlies van een baby tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of een opgroeiend kind tot 12 jaar.

Het boek is te koop in de boekhandel en in onze eigen webshop. Koop je hem daar? Dan schenk je meteen 5 EUR aan de werking van onze vzw.

We delen nog graag even een reactie van een lieve mama op onze Instagram pagina over ‘Het rouwt in jou’:

Ik heb het boek ook aangeschaft na het verlies van ons dochtertje tijdens de zwangerschap. Het is echt een soort van ‘bijbel’ voor me geworden en lijkt voor alle onderwerpen die ik tegen kom input te hebben. Zo waardevol! En het leest ook nog eens heel fijn met mooie illustraties en af en toe een heerlijke knipoog. ?

Laat gerust ook jouw recensie achter. Hier bijvoorbeeld!

terug