Vrijwilligers

Dit deel van onze nieuwe website is er speciaal voor jou, lieve vrijwilliger van het Berrefonds! Want zonder onze vrijwilligers zou onze organisatie niet zijn wat ze is, jullie zijn puur goud voor ons. En jullie zijn allemaal, stuk voor stuk #goebezig!

Wij hebben de komende maanden grootse plannen om onze vrijwilligerswerking nog steviger uit te bouwen en nog meer van jullie talenten in te zetten voor het realiseren van onze grootste doelstelling: ondersteuning bieden aan gezinnen die een kind verliezen en het maatschappelijk taboe rond dit thema doorbreken. Want alleen kunnen we zo weinig, maar samen zo ontzettend veel. Dat is iets dat jullie ons elke dag bewijzen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Dit deeltje van onze nieuwe website is nog in opbouw, maar kijk gerust al eens rond. Je zal de verschillende patronen en werkbeschrijvingen vinden voor onze handwerkers en we delen hier ook oproepen voor allerlei andere momenten waarop we wat extra hulp kunnen gebruiken. We proberen hier ook regelmatig nieuwtjes én mensen in de kijker te zetten.

Is er iets wat je mist en wat het werk als vrijwilliger voor het Berrefonds aangenamer voor jou zou maken? Laat het dan zeker even weten, we gaan graag in dialoog om voor jullie de best mogelijke omstandigheden te creëren.

Ben je nog geen vrijwilliger van het Berrefonds?

Nieuws

Corona-update

De deuren van ons Koesterhuis stonden de laatste weken weer iets verder open, maar nu schakelen we weer zoveel mogelijk over op online. – We kiezen ervoor om zoveel mogelijk meetings en vergadering ofwel uit te stellen ofwel digitaal te laten doorgaan. Als jij met één van ons een meeting

HET ROUWT IN MIJ – CHALLENGE OKTOBER 2020

Het Berrefonds probeert op allerlei manieren het verdriet om een kind* bespreekbaar en zichtbaar te maken. Daarom organiseren we dit jaar onze eigen ‘Het rouwt in jou’ challenge! We nodigen iedereen uit om elke dag een beeld, een tekstje of een filmpje te posten om te tonen wat rouw, verdriet

In de kijker

Zonder onze vrijwilligers zou het Berrefonds niet zijn wat het is. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar en fantastisch #goebezig. We zetten hier graag één van deze geweldige mensen, hun werk en hun verhalen in de kijker.
Trude den Burger

Koesterweek 2020

Tussen 13 en 20 december 2020 komt het Berrefonds naar je toe! Want dan organiseren we de allereerste editie van onze Koesterweek. De Koesterweek zal een week worden vol warme geborgenheid en aandacht voor rouw en verdriet. Samen vragen we aandacht
Koesterweek 2020

Kalender

Geen evenementen gevonden!

Terugblik evenementen