Vrijwilligers

Dit deel van onze nieuwe website is er speciaal voor jou, lieve vrijwilliger van het Berrefonds! Want zonder onze vrijwilligers zou onze organisatie niet zijn wat ze is, jullie zijn puur goud voor ons. En jullie zijn allemaal, stuk voor stuk #goebezig!

Wij hebben de komende maanden grootse plannen om onze vrijwilligerswerking nog steviger uit te bouwen en nog meer van jullie talenten in te zetten voor het realiseren van onze grootste doelstelling: ondersteuning bieden aan gezinnen die een kind verliezen en het maatschappelijk taboe rond dit thema doorbreken. Want alleen kunnen we zo weinig, maar samen zo ontzettend veel. Dat is iets dat jullie ons elke dag bewijzen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Dit deeltje van onze nieuwe website is nog in opbouw, maar kijk gerust al eens rond. Je zal de verschillende patronen en werkbeschrijvingen vinden voor onze handwerkers en we delen hier ook oproepen voor allerlei andere momenten waarop we wat extra hulp kunnen gebruiken. We proberen hier ook regelmatig nieuwtjes én mensen in de kijker te zetten.

Is er iets wat je mist en wat het werk als vrijwilliger voor het Berrefonds aangenamer voor jou zou maken? Laat het dan zeker even weten, we gaan graag in dialoog om voor jullie de best mogelijke omstandigheden te creëren.

Ben je nog geen vrijwilliger van het Berrefonds?

Nieuws

Nieuw in onze webshop: met liefde gemaakt!

Wij zijn heel blij om jullie te vertellen dat er een nieuw, bijzonder plekje is bijgekomen in onze webshop, een unieke collectie met liefde gemaakt.  Klik hier om meteen deze prachtige producten te ontdekken! Al deze producten zijn dat tikkeltje extra waardevol, want ze werden allemaal met liefde en met de

Gezocht: vrijwilliger houtbewerking

Het Berrefonds zoekt vrijwilligers met liefde voor hout en een hart van goud!In 2019 schonk het Berrefonds 1204 Koesterkoffers aan ouders die een baby verloren. Allemaal gezinnen waar een droom plots omsloeg in leegte en gemis. Bij verlies is het vastleggen van het bestaan van de baby een essentieel onderdeel.

In de kijker

Zonder onze vrijwilligers zou het Berrefonds niet zijn wat het is. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar en fantastisch #goebezig. We zetten hier graag één van deze geweldige mensen, hun werk en hun verhalen in de kijker.
Ingrid Van Hoof

Koesterweek 2020

Tussen 13 en 20 december 2020 komt het Berrefonds naar je toe! Want dan organiseren we de allereerste editie van onze Koesterweek. De Koesterweek zal een week worden vol warme geborgenheid en aandacht voor rouw en verdriet. Samen vragen we aandacht
Koesterweek 2020

Kalender

Geen evenementen gevonden!

Terugblik evenementen