Vrijwilligers

Dit deel van onze nieuwe website is er speciaal voor jou, lieve vrijwilliger van het Berrefonds! Want zonder onze vrijwilligers zou onze organisatie niet zijn wat ze is, jullie zijn puur goud voor ons. En jullie zijn allemaal, stuk voor stuk #goebezig!

Wij hebben de komende maanden grootse plannen om onze vrijwilligerswerking nog steviger uit te bouwen en nog meer van jullie talenten in te zetten voor het realiseren van onze grootste doelstelling: ondersteuning bieden aan gezinnen die een kind verliezen en het maatschappelijk taboe rond dit thema doorbreken. Want alleen kunnen we zo weinig, maar samen zo ontzettend veel. Dat is iets dat jullie ons elke dag bewijzen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Dit deeltje van onze nieuwe website is nog in opbouw, maar kijk gerust al eens rond. Je zal de verschillende patronen en werkbeschrijvingen vinden voor onze handwerkers en we delen hier ook oproepen voor allerlei andere momenten waarop we wat extra hulp kunnen gebruiken. We proberen hier ook regelmatig nieuwtjes én mensen in de kijker te zetten.

Is er iets wat je mist en wat het werk als vrijwilliger voor het Berrefonds aangenamer voor jou zou maken? Laat het dan zeker even weten, we gaan graag in dialoog om voor jullie de best mogelijke omstandigheden te creëren.

Ben je nog geen vrijwilliger van het Berrefonds?

Nieuws

Giften 2020: 60% fiscaal aftrekbaar

Naar aanleiding van de COVID-19-crisis kondigde de federale regering op 12 juni 2020 aan dat de fiscale aftrek verhoogd wordt tot 60% van het geschonken bedrag, voor giften in 2020. Wist je dat er bij de Koning Boudewijnstichting een ‘vrienden van het Berrefonds’ rekening bestaat? Voor een gift vanaf 40

Grote zorgen over het wegvallen van sponsoring via de Warmste week.

Oh neen! 💔 Studio Brussel maakte op 24 juni bekend dat het concept van de Warmte Week 2020 helemaal anders zal zijn. Onder het motto ‘Dit jaar is het niet je geld, maar net jij die telt’. Ook voor ons zijn onze vrijwilligers ontzettend belangrijk, maar dat geld is echt

In de kijker

Zonder onze vrijwilligers zou het Berrefonds niet zijn wat het is. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar en fantastisch #goebezig. We zetten hier graag één van deze geweldige mensen, hun werk en hun verhalen in de kijker.
Harry Vrielink

Jullie waren fantastisch!

Op zaterdag 6 juni kwamen jullie massaal uit jullie kot om aandacht te vragen voor gezinnen die een kind(je) moeten missen. Maar liefst 1.841 lieve mensen namen dit jaar deel aan onze Mini-Ekiden Online Edition! Bekijk hier de filmpjes van ons
Jullie waren fantastisch!

Kalender

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Terugblik evenementen