Vrijwilligers

Dit deel van onze nieuwe website is er speciaal voor jou, lieve vrijwilliger van het Berrefonds! Want zonder onze vrijwilligers zou onze organisatie niet zijn wat ze is, jullie zijn puur goud voor ons. En jullie zijn allemaal, stuk voor stuk #goebezig!

Wij hebben de komende maanden grootse plannen om onze vrijwilligerswerking nog steviger uit te bouwen en nog meer van jullie talenten in te zetten voor het realiseren van onze grootste doelstelling: ondersteuning bieden aan gezinnen die een kind verliezen en het maatschappelijk taboe rond dit thema doorbreken. Want alleen kunnen we zo weinig, maar samen zo ontzettend veel. Dat is iets dat jullie ons elke dag bewijzen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Dit deeltje van onze nieuwe website is nog in opbouw, maar kijk gerust al eens rond. Je zal de verschillende patronen en werkbeschrijvingen vinden voor onze handwerkers en we delen hier ook oproepen voor allerlei andere momenten waarop we wat extra hulp kunnen gebruiken. We proberen hier ook regelmatig nieuwtjes én mensen in de kijker te zetten.

Is er iets wat je mist en wat het werk als vrijwilliger voor het Berrefonds aangenamer voor jou zou maken? Laat het dan zeker even weten, we gaan graag in dialoog om voor jullie de best mogelijke omstandigheden te creëren.

Ben je nog geen vrijwilliger van het Berrefonds?

Nieuws

Wandelen ten voordele van het Berrefonds!

2021 brengt voorlopig meer van hetzelfde als vorig jaar: we gaan nog steeds massaal wandelen in onze bubbel. Wel, voor al die wandelaars hebben wij ontzettend goed nieuws. Want na de online challenge van de Dodentocht afgelopen zomer is er nu een nieuwe uitdaging: de 100km Winter Challenge! Het Berrefonds

Verkoop mee groeipotloden ten voordele van het Berrefonds.

Heb je nog zin om in actie te komen ten voordele van onze vzw? Heel graag! Want wij zijn voor onze werking bijna volledig afhankelijk van giften en die staan tijdens een crisisjaar natuurlijk zwaar onder druk. Dus zoals elk jaar lanceren we graag een eigen verkoopactie. We kozen dit

In de kijker

Zonder onze vrijwilligers zou het Berrefonds niet zijn wat het is. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar en fantastisch #goebezig. We zetten hier graag één van deze geweldige mensen, hun werk en hun verhalen in de kijker.
Kris

Koesterweek 2020

Tussen 13 en 18 december 2020 kwam het Berrefonds naar je toe! Want dan organiseerden we de allereerste editie van onze Koesterweek. We haalden onze ambitie om meer dan 2500 zelfgemaakte sjaals te verspreiden in heel Vlaanderen voor gezinnen die een
Koesterweek 2020

Kalender

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Terugblik evenementen