Ik wil iemand in mijn omgeving steunen

Als iemand in je omgeving een kind verliest, zet dat misschien ook jouw wereld op z’n kop. Het is moeilijk om ‘juist’ te reageren. Je bent bang om iets verkeerd te zeggen of te doen. Je weet niet hoe je best kan helpen. Je vindt de juiste woorden niet. Wel, laat ons beginnen met te zeggen dat er geen duidelijke antwoorden zijn en dat het feit dat je onze website bezoekt in je zoektocht op zich al heel fijn is. Dat betekent dat je bezorgd bent om iemand in je omgeving en dat je zelf ook een uiting wil geven aan je verdriet en gemis.

In dit deel van de website willen we je graag inspireren en tools aanreiken. Maar elk verhaal is anders, elk verdriet is uniek. En ook de manier waarop jij omgaat met rouw en verdriet in je omgeving is uniek. En dat is oké.

Gastenboek

  • Dit prachtige initiatief, hebben wij nu ontdekt doordat onze neef en nicht, spijtig genoeg hun dochtertje Nora hebben verloren.
    Nadine en Alain

  • Berrefonds

  • Ik ben op 20 oktober 2018 grootmoeder geworden van ons serrekindje Tiebe*. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie inzet voor alle sterrenouders. Mijn dochter heeft hier enorm veel steun aan gehad. Veel liefs. x
    Petra

Blog


Lees meer verhalen