Ik doe een gift

Wanneer ouders een kind verliezen, is dit het begin van een levenslange zoektocht. Een zoektocht om het verlies te verweven in de rest van het leven. Het gaat daarbij niet om het leven zonder kind(je), maar om een leven mét de herinnering en warme liefde voor dat kind(je) dat niet meer fysiek bij ons is. Het Berrefonds zet zich elke dag met hart en ziel in om die zoektocht te ondersteunen. En we maken er een erezaak van dat onze Koesterkoffers, inloopdagen, praatgroepen, 1-op-1 ondersteuning,… gratis zijn en blijven. Onze werking steunt bijna volledig op giften en het harde werk van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen?

Eenvoudig en snel schenken

De snelste manier om ons te helpen is door een gift op de rekening van VZW Het Berrefonds. Op die manier gaat elke geschonken euro rechtstreeks naar onze werking. Om je een idee te geven met een gift van 60 EUR kan je een grote Koesterkoffer schenken, met 40 EUR kunnen we ouders ondersteunen met een kleine Koesterkoffer. Wil je onze werking graag steunen?

Dan is elke gift welkom via ons rekeningnummer BE11 9731 1320 0448.
We kunnen als vzw zelf voorlopig nog geen fiscale attesten uitreiken.

Heb je – voor giften vanaf 40 EUR – wel graag een fiscaal attest?
Dan kan je storten voor onze vzw via de Koning Boudewijnstichting op BE10 0000 0000 0404
met als gestructureerde mededeling 016/0930/00016.

Ook via ons handige donatieplatform kan je snel en eenvoudig een gift doen voor het Berrefonds, met fiscaal attest.

Deel je cadeautjes

Iets te vieren? Een verjaardag, de geboorte van een (regenboog)kindje, een pensioenfeest? En wil je graag je cadeautjes delen met het Berrefonds? Graag! Via ons donatieplatform kan je eenvoudig een persoonlijke pagina aanmaken en vrienden en familie uitnodigen om een gift te doen.

Inzamelactie Facebook

Wist je dat je ook via onze Facebookpagina in een handomdraai een inzamelactie voor je verjaardag kan opzetten ten voordele van het Berrefonds?

Trooper

Ken je Trooper al? Via dit online platform kan je tijdens het online shoppen zonder één extra cent uit te geven je favoriete vereniging steunen. Ontdek hier hoe het werkt en denk bij je volgende online shopping even aan ons!

Onze webshop

Op zoek naar een mooi koestergeschenkje? Dan kan je terecht in onze webshop. We verkopen alles ten voordele van de werking van onze vzw. Alle bestellingen worden met veel liefde verpakt in ons Koesterhuis en twee keer per week verzonden. Heb je misschien tijd om ons daarbij te helpen? Altijd welkom op onze pagina voor vrijwilligers.

Music For Life

Tijdens de jaarlijkse actie van Studio Brussel is onze vzw altijd sterk vertegenwoordigd met prachtige liedjes op de radio. En kunnen we rekenen op ontzettend veel mooie, lieve acties van ouders en andere sympathisanten. We zetten ook elk jaar zelf een actie op waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken.

terug