Rondje wereld

Gezinnen die al langer tot onze Berrefondsfamilie behoren, hebben ongetwijfeld warme herinneringen aan de verschillende edities van onze Berrefonds Run. In het voorjaar van 2024 lanceren we graag een vernieuwd sportief evenement bij het Berrefonds waarbij verbinding centraal staat. Het laatste weekend van mei kan je in je eigen buurt deelnemen aan Rondje wereld. Samen komen we in beweging voor alle kindjes in ons hart. Door koesterkilometers te verzamelen proberen we virtueel rond de wereld te reizen. Beweeg jij mee met het Berrefonds?

Rondje wereld?

We nodigen iedereen uit om op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei samen zoveel mogelijk kilometers te verzamelen. We dromen van een echt Rondje wereld, maar daar hebben we maar liefst 40.075 kilometer voor nodig en dus héél véél sporters. Trommel dus vrienden en familie op en ga samen op pad. Alles mag: wandelen, lopen, fietsen, skaten, kajakken, zwemmen, schaatsen, … maar het is belangrijk dat je op eigen kracht beweegt, zonder de hulp van een motor. Dus paardrijden mag nog net. 😉

Samen willen we 40.075 koesterkilometers verzamelen!

Maak er iets persoonlijks van!

Bij het Berrefonds weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om je kansen te geven de naam van je kind* te blijven noemen. Daarom zetten we tijdens ons Rondje wereld graag jullie kinderen in de kijker. Als je jouw Rondje wereld extra persoonlijk wilt maken, kan je een team maken rond jouw kindje en een uniek Rondje wereld pakket bestellen bij het Berrefonds. Je kan per teamlid een pakket bestellen met een gepersonaliseerd polsbandje met de naam van je kindje en nog een leuke verrassing. Daarnaast krijg je toegang tot een digitale map waarin je onder andere uitgestippelde wandelingen én een reeks ideeën kan vinden om samen met vrienden en familie een verbindend moment te beleven. Verder zitten wij bij het Berrefonds het hele weekend klaar om al jullie foto’s en filmpjes enthousiast te delen via sociale media zodat we allemaal samen de wereld nog eens kunnen overspoelen met namen en herinneringen. Zo geven we aandacht aan verdriet en eisen we met z’n allen meer plek op voor de kindjes die we missen.

Bestel nu een pakket.

Een deelnemerspakket bestellen is heel eenvoudig en kan via dit formulier of onderstaande knop.

Goed om te weten:

  • Je kan voor meerdere mensen tegelijk een pakket bestellen, zorg wel dat je zeker de persoonlijke gegevens, het adres en de naam* van het gemiste kindje bij de hand hebt.
  • Na het invullen, krijg je meteen een betalingspagina. Hou dus ook je telefoon of bankkaart bij de hand.
  • Een pakket bestellen kan tot en met zondag 14 april. We hopen op massaal veel deelnemers om samen die 40.075 koesterkilometers te verzamelen, maar we moeten uiteraard wel zorgen voor de logistiek van de pakketten die we naar jullie opsturen.

Inbegrepen in je inschrijving:

  • Een pakket met een gepersonaliseerd polsbandje met de naam van je kind en een leuke verrassing.
  • Toegang tot een digitale map met een aantal uitgestippelde wandelingen per provincie, een draaiboek met handige tips, Bingo-kaarten om tijdens je sportactiviteit te doen met kinderen, wegwijzers om je parcours zelf uit te stippelen, …  

Uiteraard kan jij ook alle afgelegde kilometers van jouw team ook registreren voor Rondje wereld.

Laat je sponsoren.

Rondje wereld draait vooral om verbinding en samen aandacht vragen voor verdriet.
Het Berrefonds heeft natuurlijk altijd extra giften en donaties nodig om te blijven zorgen voor gezinnen van morgen en om Koesterkoffers te kunnen blijven schenken. Daarom staat op ons donatieplatform een overkoepelende actie voor Rondje wereld waar je altijd een gift kan overmaken. Giften boven de 40 EUR geven recht op een fiscaal attest in het jaar volgend op je gift.

Heb je grootse plannen voor een marathon of ga je tijdens het laatste weekend van mei heel België rondfietsen? Maak dan gerust een eigen sponsoractie op ons platform en laat je koesterkilometers nog meer tellen!

terug