Warmste week

De laatste week voor Kerstmis is dankzij VRT altijd een heel warme week. Een week vol acties en giften die voor onze werking broodnodig zijn, maar ook een ontzettend mooie periode van gemis en verdriet, van hoop en troost. Van koesteren en herinneren. Van in actie komen ter ere van een kind(je). En dat is ontzettend mooi.

Een actie organiseren ten voordele van een goed doel is heel belangrijk voor mij. Het geeft me ook de kans mijn verhaal nog eens te doen wanneer mensen naar mijn actie vragen. Ditte, mama van Rik, Flor* en Billie.

Dus als Berrefonds doen wij uiteraard met heel veel enthousiasme ook in 2020 mee aan de Warmste Week. Dit keer onder de slogan ‘jij bent het verschil’. En dat is helemaal zo, jij kan het verschil maken om samen met ons het taboe dat er nog steeds is rond verdriet en rouw om het verlies van een kind mee te doorbreken.

We zijn blij om jullie onze actie voor te stellen vanuit het Berrefonds voor de Warmste Week want wij gaan letterlijk warmte uitdelen tijdens onze eigen Koesterweek!

Volg ons op sociale media of hou deze website in de gaten, want we zullen in de komende maanden nog regelmatig een oproep doen in onze zoektocht naar helpende handen.

Ook andere hulp welkom!

Natuurlijk zullen we in de komende maanden ook nog heel wat andere pistes bewandelen om meer fondsen en giften te verzamelen. Bekijk gerust even onderstaand filmpje van Christine, oprichtster en directeur van het Berrefonds. Want wie weet kan jij ons wel helpen! We zijn benieuwd naar de sterkte van ons netwerk. Vul snel dit formulier in! Merci!!

terug