Word onze held

In november 2020 lanceerde het Berrefonds een nieuwe formule om ons op een eenvoudige, structurele manier te helpen. Want het Berrefonds probeert al sinds 2009 elke dag troost en houvast te bieden aan gezinnen die een kind(je)* verliezen. Dat doen we met onze Koesterkoffers, troostende gesprekken, hartverwarmende ontmoetingen, verbindende evenementen en nog zoveel meer.

Al die prachtige kinderen* die we nooit mogen vergeten zijn daarbij onze grootste inspiratiebron. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat expertise opgebouwd en een brede waaier aan troost uitgewerkt voor al die gezinnen met verdriet. Ons aanbod is gratis. Want op troost staat geen prijs, vinden wij.

Daarom lanceerden we de helden van het Berrefonds. Met een structurele gift van 5 euro per maand zorg jij er vanaf nu voor dat wij elk jaar één gezin kunnen ondersteunen na het verlies van hun kind(je)*. Want als held steun je elk jaar één gezin met een Koesterkoffer, lotgenotencontact, troostende babbels, evenementen en warme ontmoetingen in een Koesterhuis, de warme opvangplek voor gezinnen van het Berrefonds.

Al die kleine giften maken voor ons een ontzettend groot verschil en zorgen ervoor dat het Berrefonds kan blijven bestaan. Word jij onze held?

terug