Helden van het Berrefonds

Het Berrefonds probeert al sinds 2009 elke dag troost en houvast te bieden aan gezinnen die een kind(je)* verliezen.
Dat doen we met onze Koesterkoffers, troostende gesprekken, hartverwarmende ontmoetingen, verbindende evenementen en nog zoveel meer.

En we doen dit met ontzettend veel liefde.
Liefde voor mensen met verdriet.
En vooral ook liefde voor al die prachtige kinderen* die we nooit mogen vergeten en die er voor ons altijd bij zullen horen.

Al die prachtige jongens en meisjes zijn onze dagelijkse inspiratiebron.
Zij geven ons met z’n allen de kracht om elke dag te vechten voor hun warme plekje in de maatschappij.

Wij hebben de afgelopen jaren heel wat expertise opgebouwd en een brede waaier aan troost uitgewerkt voor al die gezinnen met verdriet. Maar in een crisisjaar staat ook de werking van een vzw zoals de onze Рdie bijna volledig afhankelijk is van giften Рsterk onder druk. We zijn dus voortdurend op zoek naar manieren om de toekomst van het Berrefonds veilig te stellen en te kunnen blijven bestaan m̩t onze gratis dienstverlening.

Want op troost staat geen prijs, vinden wij.

Dus speciaal voor alle lieve mensen die ons de afgelopen weken en maanden vroegen hoe ze het Berrefonds kunnen helpen in deze zware financiële periode, lanceren we een gloednieuw concept: de helden van het Berrefonds!

Word vandaag nog onze held en schenk voortaan 5 euro (of meer) per maand aan het Berrefonds.
Want al die kleine, structurele giften maken voor onze vzw echt een immens verschil.


Dankzij jouw gift kunnen wij ̩̩n gezin per jaar ondersteunen met een Koesterkoffer, lotgenotencontact, bezoekjes aan een Koesterhuis Рonze warme opvangplek voor gezinnen Рhartverwarmende evenementen en deugddoende telefoontjes. Je zorgt er op die manier echt voor dat het Berrefonds kan blijven verder werken en daar zijn we je eeuwig dankbaar voor.

Kortom, je helpt ons helpen.
En daarmee maak je echt het verschil.

Start vandaag nog met schenken!

Een domiciliëring aanmaken kan op enkele minuten, dankzij ons gebruiksvriendelijke platform.

Via deze structurele steun aan het Berrefonds, voldoe je aan de voorwaarden voor een fiscaal attest. Je kan je gift dus indienen bij je belastingaangifte en zo in het jaar volgend op je gift, nog een deel van je schenking recupereren.

Belangrijk

Jouw doorlopende maandelijkse gift, geeft recht op een jaarlijks fiscaal attest. (Mits het totaal op jaarbasis minimum € 40 bedraagt). De fiscale attesten worden eind februari het jaar volgend op de donaties uitgereikt door de Koning Boudewijnstichting.

terug