Dodentocht 2024

Op vrijdag 9 augustus 2024 start voor de 55ste maal de internationale 100km Dodentocht. De 100km Dodentocht is een niet-competitieve wandeling waarbij het de uitdaging is om 100 kilometer te wandelen (of te joggen) in minimum 10 uur en maximum 24 uur. Deelnemen kan enkel indien je op voorhand bent ingeschreven. De plaatsen zijn beperkt tot 13 000 wandelaars en inschrijven kan vanaf zaterdag 23 maart om 9.00 uur.

Het is ook stilaan een traditie dat een groot aantal moedige wandelaars hun deelname laten sponsoren ten voordele van het Berrefonds. In 2023 hadden wij 201 moedige stappers die samen een waanzinnig bedrag hebben ingezameld waarmee wij onze werking kunnen blijven behouden voor de gezinnen van morgen.

Wij zorgen voor extra motivitatie, verzorging, aanmoediging en warme babbels onderweg en geven je de kans om – als je dat wilt – de naam van een kindje dat je mist te laten schitteren.

Wandel je graag ten voordele van het Berrefonds? Schrijf je dan EERST in bij de organisatie van de Dodentocht en registreer je daarna bij ons!

Wil jij dit jaar ook de 100km Dodentocht wandelen ten voordele van het Berrefonds?

Wil jij dit jaar wandelen en je laten sponsoren voor het Berrefonds? Dan is dit wat je moet doen:

STAP 1
Schrijf je in bij de organisatie van de Dodentocht. Dit kan vanaf zaterdag 23 maart, let op de plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

STAP 2
Maak een sponsoractie aan op ons donatieplatform.

STAP 3
Registreer je daarna ook als wandelaar voor het Berrefonds. Dat kan door het invullen van ons formulier.
Doe ook dit zo snel mogelijk, wij kunnen maximaal 250 moedige stappers extra in de watten leggen langs het parcours, dus ook voor de stappers ten voordele van het Berrefonds zijn de inschrijvingen beperkt!

terug