Tijd voor cadeautjes

Geloof je net als wij in de visie en missie van het Berrefonds? Wil je ons graag helpen om onze werking verder uit te bouwen? Dat doet ons ontzettend veel plezier. En goed nieuws, want zelfs als je iets te vieren hebt, kan je het Berrefonds helpen.

Deel je cadeautjes via ons donatieplatform

Via ons donatieplatform kan je eenvoudig een persoonlijke pagina aanmaken en vrienden en familie uitnodigen om een gift te doen.

Extra voordeel? Elke schenker die een gift boven 40 EUR doet, krijgt automatisch in het jaar volgend op zijn of haar schenking een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering.

Inzamelactie via Facebook

Wist je dat je ook via onze Facebookpagina in een handomdraai een inzamelactie voor je verjaardag kan opzetten ten voordele van het Berrefonds?

Schenk eens een goed doel!

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand bijzonder, maar je weet niet goed wat te geven? Check dan het gloednieuwe initiatief van GoodGift eens en geef iemand een wel heel bijzonder cadeau! Lees hier alle informatie.

Onze webshop

Op zoek naar een mooi koestergeschenkje? Dan kan je terecht in onze webshop. Wij inspireren je daar graag om iemand in je omgeving of jezelf te verwennen met een troostend cadeautje. De opbrengst van deze webshop is eerder bescheiden, maar gaat uiteraard wel naar de werking van onze vzw. Alle bestellingen worden met veel liefde verpakt in ons Koesterhuis Antwerpen en twee keer per week verzonden. Heb je misschien tijd om ons daarbij te helpen? Altijd welkom op onze pagina voor vrijwilligers.

Voortaan kan je ook elk weekend terecht in ons Koesterhuis Kortrijk in ons Koesterwinkeltje om te snuisteren in een selectie van het aanbod uit onze webshop.

terug