Schenken zonder moeite

Wist je dat je het Berrefonds ook kan steunen zonder moeite? Er zijn enkele super eenvoudige manieren om een gift te doen aan het Berrefonds zonder dat je er zelf iets voor hoeft te betalen. Klinkt ongelofelijk? Toch is het waar!

TROOPER

Ken je Trooper al? Via dit online platform kan je tijdens het online shoppen zonder één extra cent uit te geven je favoriete vereniging steunen. Heel wat populaire webshop zoals bol.com, Coolblue, Dreamland, JBC, Collect&Go, Torfs, Decathlon,… zijn aangesloten bij Trooper. Je kan eenvoudig voor het Berrefonds kiezen als vzw die je wenst te steunen en dan gaat er automatisch een percentage van je aankoop naar onze vzw. Je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen én het kost je ook niets.

Ga hier meteen naar onze pagina op Trooper en kies de online shop die je nodig hebt! Merci!!

MAKRO

Shop jij regelmatig in de MAKRO? Ook dan hebben we goed nieuws, want koppel eenvoudig jouw klantenkaart aan het Berrefonds en wij krijgen automatisch 3% van je totale aankoopbedrag om zelf te gaan shoppen in de MAKRO. Met dat shoptegoed kunnen we grote aankopen plannen voor evenementen of voor de werking van een Koesterhuis, de warme opvangplek voor gezinnen. Je kaart koppelen, doe je eenvoudig hier!

terug