Evenementen

Bij het Berrefonds staat alles in het teken van verbondenheid tussen gezinnen, families en hun omgeving. Daarom vinden we het belangrijk om regelmatig momenten te creëren waarbij het gemis en verlies van een kind(je) centraal mogen staan. Onze evenementen krijgen steeds een onvervalste en unieke ‘Berrefondstouch’. We kiezen niet voor zware herdenkingsdiensten, maar wel voor hoopvolle activiteiten waar ruimte is voor tranen en knuffels. Waar ook oma’s, opa’s, broers, zussen en framily welkom zijn en waar we samen kunnen lachen en huilen om mooie herinneringen.

We liepen als team al een aflossingsmarathon, organiseerden al ontelbaar veel naaidagen, zetten sponsoracties op en genieten regelmatig van gewoon gezellig samenzijn. Steeds willen we tijd maken om te herdenken, te erkennen en samen stil te staan bij het bestaan van een kind(je).

Je bent van harte welkom op onze evenementen waar je kan kennismaken met andere (groot)ouders, ambassadeurs en vrijwilligers van het Berrefonds.

Soms putten ouders er troost uit om ook zelf een actie op te zetten ten voordele van onze vzw. Laat ons dan zeker iets weten, want we helpen je graag waar mogelijk! Lees hier alles over het opzetten van een eigen actie.

terug