Volg de Berrefonds RUN 2022 live!

Of je nu zelf deelneemt aan onze Berrefonds RUN of niet, dit stukje van de website is vandaag the place to be. 🙂 Volg de lopers op de voet, ontdek een massa wandelaars én geniet mee van onze posts op sociale media. Onderaan deze pagina kan je aan het einde van de dag de volledige rangschikking van onze lopers vinden, spannend!

Onze lopers

473 moedige lopers hebben zich op voorhand ingeschreven voor onze Berrefonds RUN. Ze koppelen hun tocht aan ‘Racemap’ en dankzij die applicatie kan jij hier alle lopers live volgen.

De rangschikking

Omdat een beetje competitie wel leuk kan zijn, kan je hieronder de prestaties van onze lopers volgen nadat ze hun tocht hebben afgerond. Wie wint er dit jaar ons virtuele klassement ? Spannend!

Onze wandelaars

Maar liefst 2059 wandelaars zetten op zondag 5 juni hun beste beentje voor. Elke wandelaar geven we met veel plezier een plekje op onze kaart.

In Puurs-Sint_Amands en Kortrijk worden vandaag nog heel wat extra wandelaars verwacht op onze twee eventlocaties!

Voel je verbonden met elkaar en met al die prachtige kindjes!

Geniet mee!

Alle lopers en wandelaars hebben beloofd om massaal foto’s en filmpjes te delen op hun sociale media en het Berrefonds te taggen. 😉 We proberen in de loop van de dag zoveel mogelijk foto’s op onze eigen feed te verzamelen en geven je hieronder een voorproefje. Maar om de hele dag live te volgen, neem je ook best even een kijkje op Facebook of Instagram

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 hours ago
Berrefonds

Op zaterdag 17 december staat een nieuwe workshop voor ouders op het programma in Koesterhuis Kortrijk.

Els houdt van wol en haken en wil die liefde graag met jullie delen tijdens deze workshop. Ze leert jullie deze mooie sterrenslinger haken. Prachtig voor in de kerstboom of aan de muur. Basiskennis haken is vereist.

Deelnemen kost 8 euro, het aantal plaatsen is beperkt.
Inschrijven kan via deze link: ap.lc/CZC0t

#hetrouwtinjou #berrefonds
See MoreSee Less

Op zaterdag 17 december staat een nieuwe workshop voor ouders op het programma in Koesterhuis Kortrijk. 

Els houdt van wol en haken en wil die liefde graag met jullie delen tijdens deze workshop. Ze leert jullie deze mooie sterrenslinger haken. Prachtig voor in de kerstboom of aan de muur. Basiskennis haken is vereist.

Deelnemen kost 8 euro, het aantal plaatsen is beperkt.
Inschrijven kan via deze link: https://ap.lc/CZC0t

#hetrouwtinjou #berrefonds
2 days ago
Berrefonds

♥️Jieha! ♥️
We zijn vertrokken met de voorbereidingen voor onze live workshop ‘naamkoekjes versieren’ tijdens onze Koesterweek. 🍪🍪🍪
Vandaag werden er onder vakkundige begeleiding van meesterbakker @bakkerijtoondeklerck al 2500 koesterkoekjes gebakken om met de mooiste namen te versieren. Kom jij ook mee naamkoekjes maken in Dendermonde, Antwerpen, Leuven, Hasselt of Kortrijk?

Wij zorgen voor koekjes, suikerpasta, glitters, uitsteekvormen en letters. Jij zorgt voor de magic touch.✨️ Laat ons deze feestdagen massaal naamkoekjes op de feesttafel toveren. Doedemee?

Inschrijven doe je via het programma op www.koesterweek.be

#toonjehart #koesterkoekjes #berrefonds #koesterweek
See MoreSee Less

Comment on Facebook

En ze zijn met veel liefde gemaakt ! ❤️💙⭐️

💙💫🥰liefs.

Wauw zeg hoe fantastisch is dit!!!

Jullie zijn fantastisch!

Heel veel succes daar 💖💖💖

prachtig iniatief !!!!!respect!!!

Prachtig initiatief.

Catrine Dubrulle

View more comments

3 days ago
Berrefonds

🍪Bestellen tot woensdagavond!🍪
Een gespersonaliseerde koekjesstempel mag dit eindejaar niet ontbreken.❤️
Bestellen kan tot en met woensdagavond. Zo kunnen we alle bestellingen afwerken tegen de Koesterweek.

berrefonds.myshopify.com/products/pakket-koesterkoekjes
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Kan je naam naar keuze bestellen ?

Oh moest ik het er bij zetten als er tekentje (hartje 💙) bij mocht? 🙈

Ooo wist niet dat je een tekentje mocht kiezen buiten het hartje

Besteld ❤️

❤️

Joris De Pauw

View more comments

4 days ago
Berrefonds

🌸 Koestervraag 🌸
Niets zo sterk als lotgenoten die elkaar inspireren, steunen en helpen. Ook deze week delen we weer een vraag die we via een lieve mama toegestuurd kregen: ‘Mijn metekindje overleed dit jaar, maar ik wil haar graag een geschenkje voor Kerst geven zodat zij en haar ouders weten dat ik haar niet vergeten ben. Hebben jullie ideetjes?’

Heb jij ook een vraag die je graag (anoniem) stelt aan onze community?
Check dan even hier👇
berrefonds.be/koestervragen/

Wil je graag rechtstreeks contact opnemen met een lotgenoot, iemand die nog net iets meer dan anderen weet wat jij doormaakt?
Neem dan zeker een kijkje op ons glinsterhulpplatform.
www.glinsterhulp.be

#berrefonds #hetrouwtinjou
See MoreSee Less

🌸 Koestervraag 🌸
Niets zo sterk als lotgenoten die elkaar inspireren, steunen en helpen. Ook deze week delen we weer een vraag die we via een lieve mama toegestuurd kregen: Mijn metekindje overleed dit jaar, maar ik wil haar graag een geschenkje voor Kerst geven zodat zij en haar ouders weten dat ik haar niet vergeten ben. Hebben jullie ideetjes?

Heb jij ook een vraag die je graag (anoniem) stelt aan onze community?
Check dan even hier👇
https://berrefonds.be/koestervragen/

Wil je graag rechtstreeks contact opnemen met een lotgenoot, iemand die nog net iets meer dan anderen weet wat jij doormaakt?
Neem dan zeker een kijkje op ons glinsterhulpplatform.
www.glinsterhulp.be

#berrefonds #hetrouwtinjou

Comment on Facebook

De zus (en haar man uiteraard) van vrienden van ons verloor in 2019 haar dochtertje. Zij doneren bijvoorbeeld elk jaar in haar naam aan een goed doel (ik denk dan bijvoorbeeld aan het Berrefonds, Boven de Wolken,…). Als ze een leeuwtje tegenkomen (het symbooltje van het kindje) dan kopen ze zoiets. Als mama van een overleden kindje kan ik zeggen dat het zeker niks groot moet zijn, gewoon al weten dat anderen ons kind niet vergeten is het allerbelangrijkste 💛

Ik kreeg een kerstbal met de naam op. Elk jaar krijgt die een speciale plaats in onze kerstboom.

Zo mooi dat je dat Wil doen en dat je erover nadenkt! Ik kreeg voor mijn zoon autootjes voor in de boom te hangen (en hang ze er nog elk jaar in). Ik kreeg ook een mooie auto voor op zijn grafje. (hij is begraven). Je kan ook iets laten maken met de naam van je metekindje erop. Voor de ouders is het vaak niet de attentie die op zich telt,ze zijn blij dat je hun kindje niet vergeet en dat het erbij hoort! Veel succes en warmte toegewenst!

Ik heb dit gekocht bij een webshop. Vind het een heel mooie gedachte om te laten weten dat je mensen niet vergeet, ook al zijn ze er niet meer. Sterkte met jullie verlies, 😓

Met alle liefde maak ik gepersonaliseerde keramiek hangers 🤍✨

gewoon al iets willen doen betekend al zoveel meer dan het geschenkje zelf! wij kregen van 1meter van de 6 (yes, we zijn een drieling verloren vorig jaar) gewoon een kaartje met een geurkaars op hun verjaardag.. en dat deed zoveel deugd dat zij aan hen dacht!!!

Heel fijn! Het doet altijd deugd om te weten dat ze niet vergeten worden 💖 laat je hart spreken in de keuze van je geschenk, dan komt het zeker goed

Ik kan het alleen maar aanmoedigen! Toont dat je de titel meter meer dan waard bent! Check vlinderkusje of miletoiles eens. Zij hebben heel mooie geschenkjes 🥰

Dat is heel mooi. Ik heb zelf , zelfgemaakte kerstballen met naam gekregen. Ik heb zelf aan iemand een kaars gegeven, een knuffel, engeltjes . Inspiratie bij boven de wolken….🥰

Mijn zus koopt elk jaar voor mijn andere zus een engeltje voor in de kerstboom, ondertussen al 20j lang.

Ik heb bij het overlijden van ons dochtertje Fien* een houdertje in mat glas voor een theelichtje gekregen met haar naam in geëtst… ik koester het enorm. 💜

Prachtig dat je dit wilt doen. Als ouder is het leuk te merken dat de omgeving ons sterrenkindje niet vergeet 💖 Een simpel hartje op zijn geboortedag doet zo veel deugd! Het is voor de omgeving niet gemakkelijk om de juiste woorden te vinden, maar gewoon laten merken is al meer dan genoeg. Wij kregen van de meter van Jarid💖 een ster met zijn naam.

Een gepersonaliseerd theelichthoudertje (zie bv mamarazzi) Of een gepunnikte krans met naampje op en sierlijke bloemen. Een knuffel met het exacte gewicht. Zo lief dat je dit wil doen voor jouw metekindje ✨❤️

Wij gaven eens een vilten ster met daarin een houten popje. Dat kon mee in de kerstboom of bij haar aandenkens. Een ander jaar gaven we de mama een houten boomschijf met een theelichthouder. Op de boomschijf zijn de sterrenbeelden van hun beide kindjes gegraveerd (1+1*) gegraveerd.

Als mama van een overleden kindje, was het telkens heel hartverwarmend als iemand iets mee had voor ons dochtertje: kerstbal met foto, kaarsje, … Op de De Troostzolder verkoop ik nu allerhande warme troostkaartjes en geschenkjes. Je kunt in de fysieke winkel terecht of op de webshop. 🔥

Iets met haar naam op. En wat leuk van je dat je dit doet, wat het ook is, de ouders gaan dit superhard appreciëren

Kerstbal met naam, of kijk eens bij herinneringsgeschenken op fb om iets te vinden

Els Leclercq – illustraties maakt echt prachtige tekeningen, op maat, volledig bespreekbaar, heeft boeken over het thema rouw, vlinderkindjes, verlies van kindjes etc… Zoek haar zeker eens op, ze doet dit vol liefde en passie…

Super lief en zoveel waard dat je dat doet!! Al super leuke ideeën hier boven, ik zou overal blij mee zijn! 💙

Op www.miletoiles.be kan je een gepersonaliseerde kerstbal vinden

Wat lief van je! Een klein gebaar kan zoveel betekenen zodat je laat zien dat je het niet vergeet… Ze hebben dat Koekjes stempel pakket nu van berrefonds zelf ? Of iets moois voor de kerstboom of op het grafje/bij de urne/gedenkplaats mss?

Ik heb dit laten maken ❤️

Er zijn mooie geschenkjes/attenties te vinden in de webshop vh Berrefonds, of in de Koesterwinkel in Kortrijk. Zelf onlangs gepersonaliseerde theelichthoudertjes in hout gekocht voor mijn kleinkindjes die ik mis.

Voor ons dochtertje voor Sinterklaas 🥰mss een ideetje

Superlief! <3

View more comments

5 days ago
Berrefonds

🫶 Symposium voor professionals 🫶
We zijn niet alleen druk bezig met de voorbereidingen van de Koesterweek, ook ons langverwacht symposium ‘Rouwpraat in hulpverlening bij het verlies van een kind’ komt er in februari aan!

Het wordt een tweedaagse boordevol boeiende lezingen, met een inspirerend panelgesprek én keuze uit 50 verschillende keuzesessies.
Je gaat geïnspireerd naar huis door nieuwe inzichten en praktische handvaten, da’s beloofd! Vol goesting om mee verder te bouwen aan goede zorg voor gezinnen die een kind missen.

Meer info en inschrijven via: kdg.be/rouwpraat.

Opgelet: elke keuzesessie heeft een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

#berrefonds #hetrouwtinjou #KDG
See MoreSee Less

🫶 Symposium voor professionals 🫶
We zijn niet alleen druk bezig met de voorbereidingen van de Koesterweek, ook ons langverwacht symposium Rouwpraat in hulpverlening bij het verlies van een kind komt er in februari aan! 

Het wordt een tweedaagse boordevol boeiende lezingen, met een inspirerend panelgesprek én keuze uit 50 verschillende keuzesessies.
Je gaat geïnspireerd naar huis door nieuwe inzichten en praktische handvaten, das beloofd! Vol goesting om mee verder te bouwen aan goede zorg voor gezinnen die een kind missen.

Meer info en inschrijven via: kdg.be/rouwpraat. 

Opgelet: elke keuzesessie heeft een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

#berrefonds #hetrouwtinjou #kdg

Comment on Facebook

Waar gaat dit door?

Ben al ingeschreven

6 days ago
Berrefonds

❤️ van de week

We hebben op deze gure en donkere dagen allemaal wel wat meer nood aan een bakje troost of een kopje thee. En ligt dat nu aan ons of smaakt dat nog nét een tikkeltje beter in een mooie mok? In 2020 ontwierp helen b deze beauty exclusief voor het Berrefonds in functie van de Koesterweek. Twee jaar later krijgen wij het nog altijd warm als we deze Koestermok op ons bureau zien pronken. 🥰

Elke week een favorietje uit onze webshop in je sociale media feed. Iets moois, leuk of handig om deze koude dagen op te fleuren of als verwennerijtje voor jezelf of iemand die je lief is.

ap.lc/b02WM

#berrefonds #hetrouwtinjou
See MoreSee Less

❤️ van de week

We hebben op deze gure en donkere dagen allemaal wel wat meer nood aan een bakje troost of een kopje thee. En ligt dat nu aan ons of smaakt dat nog nét een tikkeltje beter in een mooie mok? In 2020 ontwierp helen b deze beauty exclusief voor het Berrefonds in functie van de Koesterweek. Twee jaar later krijgen wij het nog altijd warm als we deze Koestermok op ons bureau zien pronken. 🥰

Elke week een favorietje uit onze webshop in je sociale media feed. Iets moois, leuk of handig om deze koude dagen op te fleuren of als verwennerijtje voor jezelf of iemand die je lief is.

https://ap.lc/b02WM

#berrefonds #hetrouwtinjou
6 days ago
Berrefonds

📢💗Koesterweek 2022💗📢
Kijk eens wat hier vandaag geleverd werd in Koesterhuis Antwerpen: gepersonaliseerde displays voor onze hartjespins! ❤ Hier staat er alvast eentje te shinen. 😄

Heb jij nog een plekje op de toonbank van je zaak of ken je iemand met een eigen winkel? Dan wil jij misschien helpen om hartjespins te verkopen? Ja, ja of ja? 🙏

Wij leveren jou de pins in consignatie en jij helpt mee om zoveel mogelijk het hart in het straatbeeld te brengen.

Bestellen kan via onderstaande link.👇
forms.gle/R48sEJtUzcFfXiRT8
Meer weten over de Koesterweek? www.koesterweek.be

Wil jij als bedrijf ook je hart tonen en je werknemers een pin opspelden? Stuur een mailtje naar info@berrefonds.be voor een offerte met B2B tarief.

Delen = ❤️
Taggen = 👍
Reageren = 🤩
See MoreSee Less

📢💗Koesterweek 2022💗📢
Kijk eens wat hier vandaag geleverd werd in Koesterhuis Antwerpen: gepersonaliseerde displays voor onze hartjespins! ❤ Hier staat er alvast eentje te shinen. 😄

Heb jij nog een plekje op de toonbank van je zaak of ken je iemand met een eigen winkel? Dan wil jij misschien helpen om hartjespins te verkopen? Ja, ja of ja? 🙏

Wij leveren jou de pins in consignatie en jij helpt mee om zoveel mogelijk het hart in het straatbeeld te brengen.

Bestellen kan via onderstaande link.👇 
https://forms.gle/R48sEJtUzcFfXiRT8
Meer weten over de Koesterweek? www.koesterweek.be

Wil jij als bedrijf ook je hart tonen en je werknemers een pin opspelden? Stuur een mailtje naar info@berrefonds.be voor een offerte met B2B tarief.

Delen = ❤️
Taggen = 👍
Reageren = 🤩

Comment on Facebook

Geoffrey Godderis die stoere mannen zouden da toch ook doen ee?

St-photographics jij?

Zorgbedrijf Antwerpen

Medewerkers van Zorgbedrijf Antwerpen

Woonzorgcentrum Bloemenveld

Den Deugeniet – Ekeren

Met Lege Handen

Spar Winksele🙏

Bakkerij gunther ? ❤

Tracey Yzebaert

Sophie Buyle ?

Exacare Farma

Voetbal Kfcschotensk

AZ Monica

View more comments

6 days ago
Berrefonds

Op woensdag 30 november zakt Christine af naar Dendermonde voor een lezing van het boek ‘Het rouwt in jou’.
Een avond vol erkenning, herkenning en alle shizzle die hoort bij rouw om een kind. Kortom: herkenbaar voor iedereen die te maken krijgt met het verlies van een kind. Framily uiteraard ook welkom!

Huis van het Kind – De Kroon Dendermonde organiseert deze lezing in het kader van Wereldlichtjesdag.

Wanneer? 30 november om 20 uur
Waar? Zaal ’t Sestich bib – Kerkstraat 111, 9200 Dendermonde
Schrijf in via info@huisvanhetkind-dekroon.be of tel. 052 27 27 94.

#hetrouwtinjou #berrefonds
See MoreSee Less

Op woensdag 30 november zakt Christine af naar Dendermonde voor een lezing van het boek ‘Het rouwt in jou’.
Een avond vol erkenning, herkenning en alle shizzle die hoort bij rouw om een kind. Kortom: herkenbaar voor iedereen die te maken krijgt met het verlies van een kind. Framily uiteraard ook welkom!

Huis van het Kind - De Kroon Dendermonde organiseert deze lezing in het kader van Wereldlichtjesdag. 

Wanneer? 30 november om 20 uur
Waar? Zaal ’t Sestich bib – Kerkstraat 111, 9200 Dendermonde
Schrijf in via info@huisvanhetkind-dekroon.be of tel. 052 27 27 94.

#hetrouwtinjou #berrefonds

Comment on Facebook

Toevallig een idee hoe lang het duurt AUB ? Ik zou eventueel met het openbaar vervoer komen en moet zeker zijn dat ik thuis geraak 😉

1 week ago
Berrefonds

📢💗Koesterweek 2022💗📢

Vlaggen hijsen en kaarsjes branden op 11 december. Elke dag één of twee webinars en elke avond een online creatieve workshop. Aquarel schilderen, hartverwarmende yoga, een kerstboomhanger maken … voor ieder wat wils.
De lancering van een eigen podcastreeks, een pop-up Koesterwinkel in Wijnegem Shopping Center. Elke avond live workshops naamkoekjes versieren. Need we say more?

Ontdek het volledige programma van de Koesterweek op www.koesterweek.be/programma. De eerste inschrijvingen lopen al binnen 🥰

#toonjehart #koesterweek #hetrouwtinjou
See MoreSee Less

📢💗Koesterweek 2022💗📢

Vlaggen hijsen en kaarsjes branden op 11 december. Elke dag één of twee webinars en elke avond een online creatieve workshop. Aquarel schilderen, hartverwarmende yoga, een kerstboomhanger maken ... voor ieder wat wils.
De lancering van een eigen podcastreeks, een pop-up Koesterwinkel in Wijnegem Shopping Center. Elke avond live workshops naamkoekjes versieren. Need we say more?

Ontdek het volledige programma van de Koesterweek op www.koesterweek.be/programma. De eerste inschrijvingen lopen al binnen 🥰

#toonjehart #koesterweek #hetrouwtinjouImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook

tot wanneer hebben we om ons in te schrijven voor een webinar? heb wel interesse in een bepaalde webinar maar moet nog kijken of het lukt met mn werk…

Ik schreef me alvast in voor 2 webinars ☺️

Load more

Doe nog mee!

Was je te laat om in te schrijven en wil je toch nog deel uitmaken van de magie van onze Berrefonds RUN?

Dat kan nog op drie manieren:

terug