Berrefonds RUN in Kortrijk

Omdat we het belangrijk vinden om ook fysiek met elkaar te verbinden – nu dit na twee jaar corona eindelijk weer mag – organiseert het Berrefonds ook op twee plekken in Vlaanderen een warme ontmoetingsdag. We kiezen onder andere voor Kortrijk omdat dit één van de twee veilige thuishavens is van een Koesterhuis van het Berrefonds.

Eventlocatie: Villa iMagina, Rollegemknokstraat 27 8510 Kortrijk

Villa iMagina te Kortrijk

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Op deze locatie kan je alles terugvinden om er samen een warme dag van te maken. Aan ons infopunt maken we je graag wegwijs. Vanuit villa iMagina is er een natuurwandeling van 5km uitgewerkt. Deze kan je lopen en wandelen. Ouders met kinderen voorzien best een stevige buggy of draagzak. Starten kan je doorheen de dag en op eigen tempo. Je kan de lus zelfs meerdere keren herhalen . 😉

Verder zorgen we op het terrein voor (kinder) animatie, lekkere drankjes & knabbels, een koesterwinkeltje on tour, mamasalon, outdoor papacafé en heel veel liefde.

Onze Koesterboom zal ook een mooie plek krijgen op het domein dus neem gerust iets mee om erin te hangen en je kind(je)* de hele dag te laten schitteren. Na afloop geven we al dat moois uiteraard een warm plekje in Koesterhuis Kortrijk.

Om de catering af te stemmen op het aantal bezoekers zou het fijn zijn mocht je je even aanmelden via ons Facebookevent.

Op het programma:

  • 10u: opening parcours en Koestertuin
  • 12u – 14u: foodtruck
  • 13u – 16u: glittertattoos by De Glitterbar
  • 14u: opening dessertkraampjes
  • 14u – 16u: sportmassages
  • 17u: afsluit parcours
  • 18u: afsluit Koestertuin

Dit event is mogelijk dankzij de steun van: de Glitterbar, Villa iMagina, dranken Pauwels, stad Kortrijk, Happy kids, Bazoeka, Party Concepts, Viva Sara en Decathlon Kortrijk.

Je kan de dag zelf nog mee lopen of wandelen, ook zonder inschrijving!

Was je te laat om in te schrijven als loper of wandelaar voor onze Berrefonds RUN? Geen probleem, in Kortrijk kan je gewoon nog deelnemen! Aan de infostand kan je een deelnemerspakketje kopen voor 5 EUR en zo helemaal in Berrefondsstyle je dag beleven.

OPGELET: Gepersonaliseerde polsbandjes zitten niet in dit pakket en voor de oplettende lezer, ze zijn ook goedkoper omdat we uiteraard geen portkosten hoeven te betalen voor deze pakketjes. 😉

terug