Berrefonds RUN in Puurs-Sint-Amands

Omdat we het belangrijk vinden om ook fysiek met elkaar te verbinden – nu dit na twee jaar corona eindelijk weer mag – organiseert het Berrefonds ook op twee plekken in Vlaanderen een warme ontmoetingsdag. Dit jaar ben je naast Kortrijk van harte welkom in Puurs-Sint-Amands.

Eventlocatie: Dorpshuis Vrededaal, L. Van Kerckhovenstraat 1, 2870 Puurs-Sint-Amands

Dorpshuis Vrededaal Puurs-Sint-Amands

Wat mag je verwachten?

Op deze locatie kan je alles terugvinden om er samen een warme dag van te maken. Aan ons infopunt maken we je graag wegwijs. Er zijn 2 lussen van 5km uitgewerkt. Eentje voor de lopers en eentje die buggyproof is voor wandelingen. De kids kunnen zich onderweg amuseren met een leuke zoektocht. Starten kan je doorheen de dag en op eigen tempo. Je kan de lus zelfs meerdere keren herhalen . 😉

Verder zorgen we op het terrein voor (kinder)animatie, lekkere drankjes & knabbels, een koesterwinkeltje on tour en heel veel liefde. Afsluiten doen we met een lekkere BBQ. (inschrijving verplicht)

Onze Koesterboom zal ook een mooie plek krijgen op het domein dus neem gerust iets mee om erin te hangen en je kind(je)* de hele dag te laten schitteren. Na afloop geven we al dat moois uiteraard een plekje in Koesterhuis Antwerpen.

Om de catering af te stemmen op het aantal bezoekers zou het fijn zijn mocht je je even aanmelden via ons Facebookevent.

Ontdek hieronder het volledige programma:

  • 10u: opening loopparcours en wandelparcours met zoektocht
  • 16u30 – 20u30: BBQ (inschrijving verplicht)
  • 17u: afsluit parcours
  • 19u: Facebook live vanuit Puurs-Sint-Amands
  • 22u: einde van een warme dag

Dit event is mogelijk dankzij de steun van: Fortloop vzw

JE KAN DE DAG ZELF NOG MEE LOPEN OF WANDELEN, OOK ZONDER INSCHRIJVING!

Was je te laat om in te schrijven als loper of wandelaar voor onze Berrefonds RUN? Geen probleem, in Puurs-Sint-Amands kan je gewoon nog deelnemen! Aan de infostand kan je een deelnemerspakketje kopen voor 5 EUR en zo helemaal in Berrefondsstyle je dag beleven.

OPGELET: Gepersonaliseerde polsbandjes zitten niet in dit pakket en voor de oplettende lezer, ze zijn ook goedkoper omdat we uiteraard geen portkosten hoeven te betalen voor deze pakketjes. 😉

terug