Koestervragen

Als ouders, grootouders, broer/zus of framily van een overleden kindje kom je na het verlies terecht in een nieuwe wereld. Duizenden vragen en twijfels steken de kop op en het zoeken naar antwoorden kost tonnen energie.

Wanneer ruim je de spullen op van je kindje dat overleden is? Hoe laat je als grootouder weten dat je het verdriet van je kinderen ziet? Wat antwoord je op vragen van een broer/zus? Wanneer begin je aan een regenboogje? Hoe ga je om met kwetsende reacties? ….

Allemaal vragen waarop het antwoord voor iedereen anders is. Maar hoewel de ervaring van rouw heel persoonlijk en uniek is, kunnen lotgenoten je wel inspireren.

Hoe hebben zij iets ervaren? Hoe gaan zij ermee om? Wat heeft gewerkt en wat niet?

Daarom start het Berrefonds met een nieuwe rubriek op haar sociale media, de Koestervragen. We willen heel regelmatig een vraag uit onze community laten beantwoorden door onze brede community en elkaar zo de kans te geven om te informeren, te delen, te inspireren.

Heb jij een vraag die je graag eens heel eenvoudig aan lotgenoten zou willen stellen? Vul dan even dit formulier in en hou onze sociale media in de gaten, want je krijgt hopelijk heel wat tips & tricks van lotgenoten die jou kunnen inspireren in het vormgeven van je verdiet.

terug