Koesterhuis Kortrijk

We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen! Nog dit jaar opent het Berrefonds een tweede Koesterhuis in Kortrijk. Achter de schermen zijn we al maanden hard aan het werk met een geweldig team van vrijwilligers in West-Vlaanderen. En vanaf vandaag is het officieel: nog dit jaar opent ons tweede Koesterhuis in Kortrijk!

Op zondag 20 december, als afsluiter van een hopelijk geslaagde Koesterweek, zullen we in veilige omstandigheden het lintje doorknippen en openen we officieel onze tweede stek.

Wie vragen heeft over rouwen om een kind of wie op een laagdrempelige manier kennis wil maken met het thema, zal elk weekend welkom zijn in de Lange-Brugstraat 1 in Kortrijk. Op zaterdag opent er een gezellig Koesterwinkeltje waar je naast info over de werking ook een selectie kan kopen uit de webshop van het Berrefonds. Je kan dan ook een afspraak maken per bubbel voor hartverwarmende babbels en ontmoetingsmomenten.

Het Berrefonds is ontzettend dankbaar met dit tweede fysieke plekje en kan niet wachten om voortaan in West-Vlaanderen ook elke week te troosten, koesteren en inspireren.

Lees hier alles over ons nieuwe Koesterhuis, want je kan ons zeker nog helpen als vrijwilliger, sponsor of met een kleine gift.

Onze geweldige vrijwilligers Lenny, Elke en Annelien bij de voorstelling van ons nieuwe Koesterhuis aan de pers.
terug