Koesterhuis

Het Berrefonds heeft in Antwerpen en Kortijk een warme opvangplek, een Koesterhuis, waar gezinnen na het verlies van een kind meer dan welkom zijn.

Koesterhuis Antwerpen is het kloppend hart van onze organisatie. Het is prachtig gelegen in de schaduw van het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Het is een gezellige ontmoetingsplaats voor ouders, framily en vrijwilligers. We hebben er ook onze kantoren en het is ons distributiecentrum voor Koesterkoffers en webshopbestellingen.

Maar het Koesterhuis is vooral een warme plek waar elke week op donderdag de koffie klaarstaat tijdens onze inloopmomenten. Een coronaproof afspraak maken kan via onze kalender.

Buiten corona ben je welkom zonder afspraak. Check altijd wel even onze kalender voor onverwachte wijzigingen. Het zou niet fijn zijn om voor een gesloten deur te staan.

Sinds eind 2020 openden we dankzij een warm en hecht team van vrijwilligers en met de steun van de stad Kortrijk een tweede Koesterhuis. Zo kan iedereen die nood heeft aan een warme babbel en die te ver van Antwerpen woont, voortaan ook terecht op een prachtig plekje in West-Vlaanderen. Ontdek hier alle details over Koesterhuis Kortrijk.

Je bent van harte welkom!

terug