Vragen op vrijdag

Wij hebben als Berrefonds een geweldige community waar we altijd op kunnen rekenen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Want het taboe doorbreken rond rouw en verdriet om het verlies van een kind(je)* en de maatschappij inspireren om daar beter mee om te gaan, is iets wat we niet alleen kunnen.

Onze werking is ook vandaag nog bijna volledig afhankelijk van giften en donaties. Op onze website vind je heel wat informatie hoe je ons kan helpen. Maar in dit bijzondere jaar 2020 hebben we besloten om ook een nieuwe manier te ontwikkelen om heel gericht jullie hulp te vragen: ‘Vragen op vrijdag’. Onder het motto #durftevragen zullen we voortaan elke vrijdag een concrete vraag lanceren op onze sociale media.

Jij kan ons helpen door onze posts te delen, mensen uit je omgeving te taggen of gewoon gouden tips te droppen in onze mailbox. Want samen staan we zoveel sterker.

Op deze pagina verzamelen we al onze vrijdagse vragen zodat je even kan grasduinen en ons eventueel kan helpen bij een vraag die eerder op sociale media verscheen maar nog niet (volledig) werd opgelost.

Een aantal vragen gaan trouwens over onze nieuwe caravan en onze Koesterweek in december 2020. Geen idee waar dit allemaal over gaat? Lees dan snel hier!

Wij zijn op zoek naar een duurzame samenwerking met een merk van koekjes, chocolade, koffie, thee, frisdrank,… om onze hartverwarmende babbels in het Koesterhuis en tijdens de Koesterweek nog warmer te maken. Kan jij ons helpen? Mailen naar info@berrefonds.be!
Onze vzw maakt jaarlijks heel wat drukwerk. Er zijn brochures voor in onze Koesterkoffers, grote en kleine stickers, visitekaartjes, postkaartjes, blocnotes, briefpapier,… Misschien ken of ben jij een drukker die een deel van ons drukwerk zou kunnen sponsoren? Dat zou fantastisch zijn.
Wij zijn dringend op zoek naar betere perscontacten. Ben jij journalist? Schrijf je snel in op onze perslijst en ontvang onze persberichten of verwijs een journalist naar ons door. Wil je graag meteen een afspraak maken voor een interview? Vraag dit ook meteen aan.
Wij zoeken nog vrijwilligers om houten kadertjes te maken! Lees hier onze vacature voor vrijwilligers.
Dankzij jullie massale en fantastische reacties op onze eerste vrijdagvraag hebben we contacten bij alle steden. Merci!!

terug