Koesterweek 2020

Het Berrefonds presenteert met heel veel trots de eerste editie van onze eigen Koesterweek. Wij zullen in het kader van de Warmste Week tussen zondag 13 december, niet toevallig Wereldlichtjesdag, en zondag 19 december door heel Vlaanderen trekken om aandacht en warmte te schenken aan gezinnen met verdriet.

En om van onze actie een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig! Wil jij voor ons een heerlijk warme sjaal maken? Breien, haken, naaien,… alles mag! En alle kleuren, motiefjes, lengtes en diktes zijn toegelaten. Vanaf september gaan we al die sjaals inzamelen – meer nieuws over de manier waarop volgt snel! – en dan trekken we tijdens onze Koesterweek door heel Vlaanderen om onze sjaals gratis uit te delen. Je kan dan een sjaal komen ophalen omdat ‘het rouwt in jou’ of om hem te schenken aan iemand in je omgeving die verdriet heeft om een kind(je)* dat er niet meer is.

Lees nog veel meer over onze actie op deze pagina.

Hou onze sociale media de komende weken en maanden in de gaten om te ontdekken hoe je ons nog kan helpen. Want we willen met deze Koesterweek warmte en verbinding creëren in heel Vlaanderen.

terug