Zorgen over het wegvallen van sponsoring via de Warmste week.

De VRT maakte op 24 juni bekend dat het concept van de Warmte Week 2020 helemaal anders zal zijn. Onder het motto ‘Jij bent het verschil’. Ook voor ons zijn onze vrijwilligers ontzettend belangrijk en ze zijn goud waard voor onze organisatie. Dus uiteraard zetten wij opnieuw een groot initiatief op in heel Vlaanderen in het kader van de Warmste Week. Lees hier alles over onze Koesterweek en ontdek hoe ook jij ons kan helpen.

Maar… fondsen zijn voor een vzw als de onze natuurlijk ook onmisbaar. Dankzij de fondsen van de Warmste Week is het Berrefonds de laatste jaren kunnen uitgroeien tot de vzw die we vandaag zijn, maar we zijn nog steeds in grote mate volledig afhankelijk van giften.

Het Berrefonds kan met dat geld het hele jaar troost, warmte en hoop bieden aan gezinnen die een kind moeten missen. Wij schenken jaarlijks meer dan 1250 Koesterkoffers, organiseren verbindende evenementen, studiedagen voor professionals, verwelkomen ouders en vrijwilligers in de warmte van ons Koesterhuis,…

We maken ons dus best wel wat zorgen over de toekomst en we hopen in de toekomst op jullie steun te kunnen blijven rekenen. ?

We gaan de komende weken en maanden nog nieuwe manieren verzinnen om naast ons hartverwarmend project voor de Warmste Week ook nieuwe fondsen te blijven inzamelen. Jij kan ons misschien helpen! Vul dit formulier in en we horen elkaar snel!

terug