Jullie waren fantastisch!

Op zaterdag 6 juni kwamen jullie massaal uit jullie kot om aandacht te vragen voor gezinnen die een kind(je) moeten missen. Maar liefst 1.841 lieve mensen namen dit jaar deel aan onze Mini-Ekiden Online Edition! Bekijk hier de filmpjes van ons ‘virtueel startschot’ en de Facebook live om deze hartverwarmende dag af te sluiten.

Dankjewel om mee te wandelen, te lopen, te supporteren, te koesteren en te herinneren! Kortom dankjewel om van deze eerste online editie van onze Mini-Ekiden zo’n mooie dag te maken.

Heb je deze editie gemist of wil je nog even nagenieten? Dankzij de lieve mensen van Picturalis kregen we deze prachtige aftermovie.

Kijk eens op de kaart

Ontdek op deze kaart waar er allemaal gelopen en gewandeld werd en voel je verbonden met elkaar. We begonnen op 6 juni met een kaart met alle wandelaars en gedurende de dag gaven we onze kaart voortdurend een update met alle fantastische lopers die ook hun toertje hadden afgewerkt. #goebezig!

Op veel plekken zijn er meerdere deelnemers dus de pins staan vaak verstopt achter elkaar. We gebruiken enkel de postcodes, om jullie privacy en adresgegevens te beschermen. Je eigen pin met de naam van het kind(je) waar jij voor loopt, kan je wel eenvoudig terugvinden. Klik op de kaart rechts bovenaan op de hoekjes om de grotere kaart weer te geven. Bij het openen van de grotere kaart ga je naar de zoekbalk links en typ je je eigen voornaam in. Op deze manier zou je je eigen pin in je stad of gemeente moeten terugvinden.

De mooiste foto’s

We maken hier een hartverwarmend overzicht van mooie foto’s die jullie met ons delen op sociale media. We vullen dit overzicht in de volgende dagen nog aan, want wat hebben we genoten van al jullie prachtige foto’s!

Zoveel warmte!

We rekenden op jullie om de hele dag mee de warmte van het Berrefonds te verspreiden via jullie sociale media. En of dat gelukt is! Jullie deelden massaal de mooiste berichten met #berrefonds, #goebezig, #miniekiden #hetrouwtinjou. Blijf ons volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van al onze initiatieven!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
8 hours ago
Berrefonds

WORKSHOP VOOR OUDERS
Onder leiding van Ellen Verschoren van Ell'en Rose maken jullie met droogbloemen een mooie flowerhoop. Deze kan je dan thuis ophangen, eventueel bij het gedenkplekje van jullie schatjes.
Inschrijven kan via: bit.ly/3U9PPvD
... Bekijk meerZie minder

WORKSHOP VOOR OUDERS
Onder leiding van Ellen Verschoren van Ellen Rose maken jullie met droogbloemen een mooie flowerhoop. Deze kan je dan thuis ophangen, eventueel bij het gedenkplekje van jullie schatjes.
Inschrijven kan via: https://bit.ly/3U9PPvD
2 days ago
Berrefonds

WORKSHOP OUDERS
Er zijn twee afzeggingen, waardoor er twee plaatsjes zijn vrijgekomen. Je kan je dus nog inschrijven voor de workshop van morgen!

Onder leiding van Laura, ook wel Madame Tricotin genoemd, punnik je de naam van je lieveling.
Punnik is een soort breimethode, maar dan zonder breinaalden. Met een punnikklos maak je een holle 'buis' uit draad. Door nadien ijzerdraad in je gepunnikte koord te rijgen, kun je er de naam van je lieveling* mee vormen.
Inschrijven kan hier: bit.ly/3OiG1vn
... Bekijk meerZie minder

WORKSHOP OUDERS
Er zijn twee afzeggingen, waardoor er twee plaatsjes zijn vrijgekomen. Je kan je dus nog inschrijven voor de workshop van morgen!

Onder leiding van Laura, ook wel Madame Tricotin genoemd, punnik je de naam van je lieveling.
Punnik is een soort breimethode, maar dan zonder breinaalden. Met een punnikklos maak je een holle buis uit draad. Door nadien ijzerdraad in je gepunnikte koord te rijgen, kun je er de naam van je lieveling* mee vormen.
Inschrijven kan hier: https://bit.ly/3OiG1vn
2 days ago
Berrefonds

🖥 Webinar news 🖥
Aangezien het Berrefonds, maar ook Boven De Wolken, de laatste weken veel vragen krijgen over het sterrenregister en inrichting van een sterrenweide, bundelen we de krachten en geven we op 13 maart een webinar vol inspiratie voor lokaal beleid.
Het webinar 'Hoe ga je als ambtenaar en lokaal beleid om met het overlijden van een kind? Een webinar over communicatie met gezinnen, sterrenweide en sterrenregister', zal doorgaan op woensdag 13 maart om 10 u.

Christine Vandenhole (Berrefonds) en Anneleen Fransen (Boven de wolken) nemen geïnteresseerden mee doorheen de wetgeving bij stil geboren kinderen, hoe gezinnen het best te woord te staan en alles wat je moet weten om aan de slag te gaan binnen je stad of gemeente om een sterrenregister te openen of sterrenweide aan te leggen.
Kortom, waar het hart van vol is, loopt de mond van over 😉 ❤
Men zegge het voort!
Inschrijven via deze link 👇
tinyurl.com/mvwphejp
... Bekijk meerZie minder

🖥 Webinar news 🖥
Aangezien het Berrefonds, maar ook Boven De Wolken, de laatste weken veel vragen krijgen over het sterrenregister en inrichting van een sterrenweide, bundelen we de krachten en geven we op 13 maart een webinar vol inspiratie voor lokaal beleid. 
Het webinar Hoe ga je als ambtenaar en lokaal beleid om met het overlijden van een kind? Een webinar over communicatie met gezinnen, sterrenweide en sterrenregister, zal doorgaan op woensdag 13 maart om 10 u.

Christine Vandenhole (Berrefonds) en Anneleen Fransen (Boven de wolken) nemen  geïnteresseerden mee doorheen de wetgeving bij stil geboren kinderen, hoe gezinnen het best te woord te staan en alles wat je moet weten om aan de slag te gaan binnen je stad of gemeente om een sterrenregister te openen of sterrenweide aan te leggen.
Kortom, waar het hart van vol is, loopt de mond van over ;-) ❤
Men zegge het voort!
Inschrijven via deze link 👇
http://tinyurl.com/mvwphejp

19 ReactiesComment on Facebook

Lokaal bestuur Lint

Gemeente Keerbergen

Karoline Taildeman

Gemeente Hoeilaart

Gemeente Haacht

Gemeente Diepenbeek

Lokaal bestuur Wuustwezel

Lokaal bestuur Hove

@Gemeente Hoeilaart

Gemeente Balen

Gemeente Gingelom, misschien interessant, zo na het openen van het sterrenregister.

Gemeente Kalmthout?

Gemeente Zwevegem goed bezig, maar misschien nog tips?😉

Wichelen Kenneth Taylor

Gemeente Kasterlee Ward Kennes Nele Verpoucke

Stad Aalst

Berrefonds De link lijkt niet te werken...

Stad Ninove misschien een goed idee, jullie zitten nog achter voor het sterrenregister.

GemeenteZemst , is er bij ons al een sterrenregister?

View more comments

Load more

En de winnaar is…

Zeker voor onze Mini-Ekiden geldt dat deelnemen véél belangrijker is dan winnen. Maar omdat voor sommigen een beetje competitie toch heel fijn is, ziehier ons virtueel podium 2020!

terug