Ik brei mee!

Het Berrefonds vraagt dit najaar jouw hulp! Want samen willen we zoveel mogelijk sjaals maken om ze tijdens onze Koesterweek uit te delen aan gezinnen die rouwen om een kind(je)*. Zo maken we van ons initiatief in het kader van de Warmste Week 2020 een verbindend en inspirerend verhaal.

Het idee is eenvoudig: jij maakt een sjaal en brengt hem voor 30 oktober binnen bij een Veritaswinkel in je buurt. Het Berrefonds zamelt al die sjaals in en trekt tussen 13 en 20 december door heel Vlaanderen om gratis sjaals uit te delen.

Want zo’n warme, liefdevolle sjaal is de perfecte start van een mooi gesprek. En zo maken we allemaal samen het verlies van een kind beter bespreekbaar en schenken we warme aandacht aan al die gezinnen die een kind koesteren in hun hart.

Breien, haken of naaien kan veilig vanuit ‘je kot’, maar ‘t is altijd fijn om je verbonden te voelen met anderen. Maak dus gerust een leuke foto van jezelf in actie of met je sjaal en stuur je foto in via het formulier onderaan deze pagina. Zo maken we duidelijk hoeveel warmte we allemaal samen aan het maken zijn!

Als je een sjaal maakt met iemand bijzonder in gedachten, mag je dat altijd vertellen.

Kristel

Kristel (49)

.. ik me graag inzet voor mooie initiatieven

Cindy

Cindy (36)

Ik brei mee omdat ik me graag inzet voor goede doelen. Deze warme actie mocht dus niet ontbreken … mijn tempo is niet zo snel maar hé, elke sjaal telt en ik heb wel andere kunnen aanzetten om mee te breien 😉 ❤️

Christine

Christine (57 jaar)

Het is mijn passie en ik vind dit een hartverwarmend project! Er volgen nog sjaals😉

Elke

Elke (31)

Ik brei mee omdat het rouwt in mij. Ons zoontje Roel* werd op 3 juli 2020 stil geboren. O.a. dankzij het Berrefonds kunnen we Roel blijven koesteren en meedragen ❤️.

Danielle

Danielle (53)

Leuk om iets te kunnen doen voor een ander!❤️

Carina ( Moeke)

Carina ( Moeke) (59)

Ik brei mee als moeke van mijn vlinderkleinkind Mathieu!

Conny

Conny

Ik heb een berg sjaals gebreid samen met mijn breivriendinnen. Het geeft me een goed gevoel om me in te zetten voor gezinnen die een kindje missen.

Peggy

Peggy (33)

Ik brei voor mijn beste vriendin <3

Liesbeth

Liesbeth (37)

Ik brei mee voor twee gezinnen in mijn straat.

  • Upload zelf je actiefoto

  •  

Door je gegevens hier zelf te uploaden, stem je in met het gebruik ervan op deze pagina op onze website en kunnen we je foto ook delen op de sociale media van het Berrefonds.

terug