Ik brei mee!

Het Berrefonds vraagt dit najaar jouw hulp! Want samen willen we zoveel mogelijk sjaals maken om ze tijdens onze Koesterweek uit te delen aan gezinnen die rouwen om een kind(je)*. Zo maken we van ons initiatief in het kader van de Warmste Week 2020 een verbindend en inspirerend verhaal.

Het idee is eenvoudig: jij maakt een sjaal en brengt hem voor 30 november binnen bij een Veritaswinkel in je buurt. Het Berrefonds zamelt al die sjaals in en trekt tussen 13 en 20 december door heel Vlaanderen om gratis sjaals uit te delen.

Want zo’n warme, liefdevolle sjaal is de perfecte start van een mooi gesprek. En zo maken we allemaal samen het verlies van een kind beter bespreekbaar en schenken we warme aandacht aan al die gezinnen die een kind koesteren in hun hart.

Breien, haken of naaien kan veilig vanuit ‘je kot’, maar ‘t is altijd fijn om je verbonden te voelen met anderen. Maak dus gerust een leuke foto van jezelf in actie of met je sjaal en stuur je foto in via het formulier onderaan deze pagina. Zo maken we duidelijk hoeveel warmte we allemaal samen aan het maken zijn!

Als je een sjaal maakt met iemand bijzonder in gedachten, mag je dat altijd vertellen.

Tessa

Tessa

Vanuit de gevangenis van Hoogstraten zetten wij ons elk jaar graag in voor de Warmste Week. Het initiatief van het Berrefonds sprak veel dames aan, met veel liefde maakten zij sjaals waarvan ze hopen dat ze een gezin dat het moeilijk heeft een beetje kunnen verwarmen.

Joyce

Joyce (33)

Als mama van twee kleine kinderen voel ik mee met alle mama’s en papa’s die hun kindje hebben moeten afgeven. Samen met mijn mama en mijn bomma heb ik deze sjaal gemaakt voor alle ouders die hun kindje niet kunnen zien opgroeien en speciaal voor Emil die we niet kunnen leren kennen… ik hoop met deze sjaal een beetje warmte en steun te kunnen bieden…

Marina

Marina (64 jaar)

Ik en enkele dames zijn sjaals aan t breien voor mensen die een kindje verloren hebben. Om hen een warm koestermoment te schenken. Mooi initiatief waar we graag aan mee breien voor de warmste week. Marina en de dames

Katrien

Katrien (34)

Ik brei omdat ik dat graag doe en de gezinnen die een kind(je) verloren graag een warm gevoel wil geven.

Fedra

Fedra (23)

Ik brei mee omdat vrienden hun kindje verloren zijn net na de geboorte.

Rita

Rita (61)

Voor iedereen die een kindje moet missen maar in bijzonder met EMIL in gedachten ❤

Marie-José, Tina en Christa van Open school Tongeren

Marie-José, Tina en Christa van Open school Tongeren (64-74)

we anderen graag gelukkig willen maken e warm.

Christl

Christl (59)

Ik graag mijn steentje wil bijdragen aan dit Verwarmend initiatief voor zij die moeten missen?

Kelly

Kelly (35)

Ik brei mee omdat mijn mama mijn broer heeft verloren in tijden dat deze mooie organisatie nog niet bestond.

Jes van de Bezige Brijtjes

Jes van de Bezige Brijtjes (54)

Er nooit te veel warmte kan zijn en omdat een paar dierbare vrienden hun kind moeten missen.

Brenda

Brenda (40)

Om mensen die een kindje verloren hebben een hart onder de riem (sjaal) te steken!!!

Annemie (Femma Kruibeke)

Annemie (Femma Kruibeke)

Wij breien Samen (toen mocht dat nog wel) omdat we een warm hart hebben voor dit initiatief. We wilden tevens het aangename (sociaal contact ) aan het nuttige (een goed doel) koppelen!

Lucie

Lucie (60)

Ik brei mee om extra steun, warmte en koestermomenten te geven. Moeke van Mauritz⭐️ en Manou⭐️(13/08/2020) ????

Karine

Karine (61)

Ik vind dit project in de warmste week fantastisch en ik brei SUPER graag, dus blij dat ik kan meehelpen. In onze familie- en vriendenkring hebben we verschillende gezinnen die kleine of grote kinderen zijn verloren, recent maar ook jaren geleden soms en om hen via deze weg een verwarmend moment te geven.

Christiane

Christiane (66 jaar)

Ik brei mee omdat ik het een prachtig initiatief vind, en ik op die manier een warme knuffel en liefde kan geven aan mensen die er nood aan hebben en omdat de dames van het Berrefonds mij bekend zijn als medebewoonsters van Huis Klaas ❤️❤️❤️

Linda

Linda (61 jaar)

Ik brei mee omdat mijn ex-collega/vriendin haarvolwassen zoon verloor zo’n 7 maanden geleden

Petra

Petra (51)

Ik brei mee omdat ik graag mijn steekje wil bijdragen aan deze warme actie. Ik ken via mijn werk enkele gezinnen die een baby verloren. Voor hen steek ik deze week graag een tandje bij om de sjaal tijdig klaar te hebben.

Wzc Wielant Ingooigem

Wzc Wielant Ingooigem (Verschillende leeftijden)

De bewoners van het woonzorgcentrum Wielant te Ingooigem breien graag voor dit project om hun steentje bij te dragen aan mensen die een kindje moeten missen.

Ann

Ann (50)

Voor wat extra warmte brei ik heel graag mee!

Judith

Judith (69 jaar)

Ik brei mee omdat ik nog niet heel lang geleden mijn kleindochtertje /metekindje ben verloren ze is stil geboren op 35 weken zwangerschap en wil mijn dochter en andere een hart onder de riem steken met het verlies van een kindje tijdens of na de geboorte

Rita

Rita (64)

Ik brei mee als omi van sterrenkindje Bente om iedereen die het moeilijk heeft en verdrietig is, wat warmte te geven. Veritas heeft de sjaals ontvangen.

Linda

Linda (62)

Ik heb deze sjaal grbreid omdat babybroer na 5 maand zwangerschap het niet gehaald heeft – op 16 sept ll geboren- wij zullen hem nooit vergeten

Karina

Karina (62)

Ik ben blij dat ik via mijn hobby iets kan bijdragen!

An

An (43)

Ik brei mee voor een beetje extra warmte en koestering voor wie het kan gebruiken. ?

Diny

Diny (34)

Ik brei mee omdat 8 jaar geleden het berrefonds ons dankzij de koesterkoffer ontzettend veel steun heeft gegeven. Deze sjaal geeft iemand hopelijk ook een beetje warmte en steun!

Yeske

Yeske (30)

Ik brei mee omdat we na het verlies van onze kindjes allemaal wat extra warmte & liefde kunnen gebruiken ❤️? #Lemmyforlife

Julie

Julie (33)

het Berrefonds er voor ons was toen wij ons dochtertje Marie veel te vroeg verloren in de zwangerschap. Normaal zou zij 22 december 2020 geboren worden. Ik hoop dat mijn sjaal veel warmte kan geven aan ouders die een kindje moeten missen.

Katrien

Katrien (31)

Ik wil andere mensen helpen zoals het Berrefonds ons geholpen heeft bij het verlies van Robbe ?⭐

Annick

Annick (54 jaar)

Ikzelf ben mijn zoon (27jaar Down Syndroom) verloren, en wil wat warmte geven aan anderen, omdat ik weet dat het zo veel deugd doet.

An

An (45)

… voor iedereen die een kindje moet missen ❤️

Karin

Karin (56 jaar)

7 februari 2019 werd ik oma van mijn derde kleinkindje Evelyn*. Zij is tijdens de zwangerschap overleden aan de gevolgen van trisomie 18. Haar mama werd 2 weken later vrijwilliger bij het Berrefonds en later kreeg ik de passie voor het berrefonds ook te pakken. Ik brei met veel liefde mutsjes, regenboogdekentjes en nu veel sjaals.

Nadi VG

Nadi VG (37j)

Heel mooie organisatie, waar ik graag bij steentje bij wil steunen! ?

Steffi

Steffi (28)

Ik brei deze sjaal om iemand warmte te geven tijdens de koude wintermaanden!

Ellen

Ellen (34)

Ik brei mee voor onze kleine sterrenheld. Len kwam veel te vroeg ter wereld, na amper 24 weken in m’n buik. Vier maanden vechtte hij dapper om bij ons te blijven. Hij wilde zo graag leven! Maar de strijd was oneerlijk. De koesterkoffer troost.

Betty

Betty (59)

Dank zij mijn kleinzoontje Leon ?⭐️ Leerden we het berrefonds kennen de warmste organisatie ooit ! Daarom wil ik mee werken voor alle sterrenouders een warme winter te bezorgen .

Kristel

Kristel (49)

.. ik me graag inzet voor mooie initiatieven

Cindy

Cindy (36)

Ik brei mee omdat ik me graag inzet voor goede doelen. Deze warme actie mocht dus niet ontbreken … mijn tempo is niet zo snel maar hé, elke sjaal telt en ik heb wel andere kunnen aanzetten om mee te breien ? ❤️

Christine

Christine (57 jaar)

Het is mijn passie en ik vind dit een hartverwarmend project! Er volgen nog sjaals?

Elke

Elke (31)

Ik brei mee omdat het rouwt in mij. Ons zoontje Roel* werd op 3 juli 2020 stil geboren. O.a. dankzij het Berrefonds kunnen we Roel blijven koesteren en meedragen ❤️.

Danielle

Danielle (53)

Leuk om iets te kunnen doen voor een ander!❤️

Carina ( Moeke)

Carina ( Moeke) (59)

Ik brei mee als moeke van mijn vlinderkleinkind Mathieu!

Conny

Conny

Ik heb een berg sjaals gebreid samen met mijn breivriendinnen. Het geeft me een goed gevoel om me in te zetten voor gezinnen die een kindje missen.

Peggy

Peggy (33)

Ik brei voor mijn beste vriendin <3

Liesbeth

Liesbeth (37)

Ik brei mee voor twee gezinnen in mijn straat.

  • Upload zelf je actiefoto

  •  

Door je gegevens hier zelf te uploaden, stem je in met het gebruik ervan op deze pagina op onze website en kunnen we je foto ook delen op de sociale media van het Berrefonds.

terug