Ik brei mee!

Het Berrefonds vraagt dit najaar jouw hulp! Want samen willen we zoveel mogelijk sjaals maken om ze tijdens onze Koesterweek uit te delen aan gezinnen die rouwen om een kind(je)*. Zo maken we van ons initiatief in het kader van de Warmste Week 2020 een verbindend en inspirerend verhaal.

Het idee is eenvoudig: jij maakt een sjaal en brengt hem voor 30 oktober binnen bij een Veritaswinkel in je buurt. Het Berrefonds zamelt al die sjaals in en trekt tussen 13 en 20 december door heel Vlaanderen om gratis sjaals uit te delen.

Want zo’n warme, liefdevolle sjaal is de perfecte start van een mooi gesprek. En zo maken we allemaal samen het verlies van een kind beter bespreekbaar en schenken we warme aandacht aan al die gezinnen die een kind koesteren in hun hart.

Breien, haken of naaien kan veilig vanuit ‘je kot’, maar ‘t is altijd fijn om je verbonden te voelen met anderen. Maak dus gerust een leuke foto van jezelf in actie of met je sjaal en stuur je foto in via het formulier onderaan deze pagina. Zo maken we duidelijk hoeveel warmte we allemaal samen aan het maken zijn!

Als je een sjaal maakt met iemand bijzonder in gedachten, mag je dat altijd vertellen.

Wzc Wielant Ingooigem

Wzc Wielant Ingooigem (Verschillende leeftijden)

De bewoners van het woonzorgcentrum Wielant te Ingooigem breien graag voor dit project om hun steentje bij te dragen aan mensen die een kindje moeten missen.

Ann

Ann (50)

Voor wat extra warmte brei ik heel graag mee!

Judith

Judith (69 jaar)

Ik brei mee omdat ik nog niet heel lang geleden mijn kleindochtertje /metekindje ben verloren ze is stil geboren op 35 weken zwangerschap en wil mijn dochter en andere een hart onder de riem steken met het verlies van een kindje tijdens of na de geboorte

Rita

Rita (64)

Ik brei mee als omi van sterrenkindje Bente om iedereen die het moeilijk heeft en verdrietig is, wat warmte te geven. Veritas heeft de sjaals ontvangen.

Linda

Linda (62)

Ik heb deze sjaal grbreid omdat babybroer na 5 maand zwangerschap het niet gehaald heeft – op 16 sept ll geboren- wij zullen hem nooit vergeten

Karina

Karina (62)

Ik ben blij dat ik via mijn hobby iets kan bijdragen!

An

An (43)

Ik brei mee voor een beetje extra warmte en koestering voor wie het kan gebruiken. 💚

Diny

Diny (34)

Ik brei mee omdat 8 jaar geleden het berrefonds ons dankzij de koesterkoffer ontzettend veel steun heeft gegeven. Deze sjaal geeft iemand hopelijk ook een beetje warmte en steun!

Yeske

Yeske (30)

Ik brei mee omdat we na het verlies van onze kindjes allemaal wat extra warmte & liefde kunnen gebruiken ❤️🌙 #Lemmyforlife

Julie

Julie (33)

het Berrefonds er voor ons was toen wij ons dochtertje Marie veel te vroeg verloren in de zwangerschap. Normaal zou zij 22 december 2020 geboren worden. Ik hoop dat mijn sjaal veel warmte kan geven aan ouders die een kindje moeten missen.

Katrien

Katrien (31)

Ik wil andere mensen helpen zoals het Berrefonds ons geholpen heeft bij het verlies van Robbe 💖⭐

Annick

Annick (54 jaar)

Ikzelf ben mijn zoon (27jaar Down Syndroom) verloren, en wil wat warmte geven aan anderen, omdat ik weet dat het zo veel deugd doet.

An

An (45)

… voor iedereen die een kindje moet missen ❤️

Karin

Karin (56 jaar)

7 februari 2019 werd ik oma van mijn derde kleinkindje Evelyn*. Zij is tijdens de zwangerschap overleden aan de gevolgen van trisomie 18. Haar mama werd 2 weken later vrijwilliger bij het Berrefonds en later kreeg ik de passie voor het berrefonds ook te pakken. Ik brei met veel liefde mutsjes, regenboogdekentjes en nu veel sjaals.

Nadi VG

Nadi VG (37j)

Heel mooie organisatie, waar ik graag bij steentje bij wil steunen! 👼

Steffi

Steffi (28)

Ik brei deze sjaal om iemand warmte te geven tijdens de koude wintermaanden!

Ellen

Ellen (34)

Ik brei mee voor onze kleine sterrenheld. Len kwam veel te vroeg ter wereld, na amper 24 weken in m’n buik. Vier maanden vechtte hij dapper om bij ons te blijven. Hij wilde zo graag leven! Maar de strijd was oneerlijk. De koesterkoffer troost.

Betty

Betty (59)

Dank zij mijn kleinzoontje Leon 💙⭐️ Leerden we het berrefonds kennen de warmste organisatie ooit ! Daarom wil ik mee werken voor alle sterrenouders een warme winter te bezorgen .

Kristel

Kristel (49)

.. ik me graag inzet voor mooie initiatieven

Cindy

Cindy (36)

Ik brei mee omdat ik me graag inzet voor goede doelen. Deze warme actie mocht dus niet ontbreken … mijn tempo is niet zo snel maar hé, elke sjaal telt en ik heb wel andere kunnen aanzetten om mee te breien 😉 ❤️

Christine

Christine (57 jaar)

Het is mijn passie en ik vind dit een hartverwarmend project! Er volgen nog sjaals😉

Elke

Elke (31)

Ik brei mee omdat het rouwt in mij. Ons zoontje Roel* werd op 3 juli 2020 stil geboren. O.a. dankzij het Berrefonds kunnen we Roel blijven koesteren en meedragen ❤️.

Danielle

Danielle (53)

Leuk om iets te kunnen doen voor een ander!❤️

Carina ( Moeke)

Carina ( Moeke) (59)

Ik brei mee als moeke van mijn vlinderkleinkind Mathieu!

Conny

Conny

Ik heb een berg sjaals gebreid samen met mijn breivriendinnen. Het geeft me een goed gevoel om me in te zetten voor gezinnen die een kindje missen.

Peggy

Peggy (33)

Ik brei voor mijn beste vriendin <3

Liesbeth

Liesbeth (37)

Ik brei mee voor twee gezinnen in mijn straat.

  • Upload zelf je actiefoto

  •  

Door je gegevens hier zelf te uploaden, stem je in met het gebruik ervan op deze pagina op onze website en kunnen we je foto ook delen op de sociale media van het Berrefonds.

terug