Ik brei mee!

Het Berrefonds vraagt dit najaar jouw hulp! Want samen willen we zoveel mogelijk sjaals maken om ze tijdens onze Koesterweek uit te delen aan gezinnen die rouwen om een kind(je)*. Zo maken we van ons initiatief in het kader van de Warmste Week 2020 een verbindend en inspirerend verhaal.

Het idee is eenvoudig: jij maakt een sjaal en brengt hem voor 30 november binnen bij een Veritaswinkel in je buurt. Het Berrefonds zamelt al die sjaals in en trekt tussen 13 en 20 december door heel Vlaanderen om gratis sjaals uit te delen.

Want zo’n warme, liefdevolle sjaal is de perfecte start van een mooi gesprek. En zo maken we allemaal samen het verlies van een kind beter bespreekbaar en schenken we warme aandacht aan al die gezinnen die een kind koesteren in hun hart.

Breien, haken of naaien kan veilig vanuit ‘je kot’, maar ’t is altijd fijn om je verbonden te voelen met anderen. Maak dus gerust een leuke foto van jezelf in actie of met je sjaal en stuur je foto in via het formulier onderaan deze pagina. Zo maken we duidelijk hoeveel warmte we allemaal samen aan het maken zijn!

Als je een sjaal maakt met iemand bijzonder in gedachten, mag je dat altijd vertellen.

Door je gegevens hier zelf te uploaden, stem je in met het gebruik ervan op deze pagina op onze website en kunnen we je foto ook delen op de sociale media van het Berrefonds.

Wegens technische problemen is het momenteel niet mogelijk om een foto van jouw breiwerk in te dienen, waarvoor onze excuses. Je kan ons intussen altijd bereiken op info@berrefonds.be.

terug