Studenten en stagiairs

Het Berrefonds krijgt vaak vragen van studenten en stagiairs. En dat maakt ons blij. Wij helpen maar wat graag om de zorgverleners van de toekomst op te leiden tot warme, begripvolle professionals en om jongeren te inspireren met onze werking.

Wil je graag een eindwerk schrijven over het Berrefonds? Dan ontdek je op deze website en in de free downloads ongetwijfeld een schat aan informatie om je op weg te helpen. Je mag ook steeds contact opnemen voor een gesprek of interview in het kader van je studies. En hier vind je alvast een handig overzicht van een heel aantal interessante wetenschappelijke artikels over rouw en verdriet om het gemis van een kind ‘volgens de boekskes‘.

Heb je graag een mentor voor je bachelor- of masterproef? Dat kan. Het Berrefonds heeft per academiejaar ruimte om drie proeven mee te begeleiden. Interesse in een samenwerking voor 2023-2024? Vul dan gerust dit formulier in.

We hebben ook een beperkte capaciteit als stageplaats. Heb je hierin interesse? Dan horen we graag van je via dit formulier.

    Studenten en stagiairs    Ik ben op zoek naar

    een mentor voor mijn bachelor- of masterproefeen uitdagende stageplekeen interview voor mijn studies (zoek aub eerst informatie op deze website, in onze boeken, podcasts, ...)iets anders

    Upload eventueel nuttige documenten (max 1MB)

    terug