Nieuw in onze webshop: met liefde gemaakt!

Wij zijn heel blij om jullie te vertellen dat er een nieuw, bijzonder plekje is bijgekomen in onze webshop, een unieke collectie met liefde gemaakt

Klik hier om meteen deze prachtige producten te ontdekken!

Al deze producten zijn dat tikkeltje extra waardevol, want ze werden allemaal met liefde en met de hand gemaakt door onze gouden vrijwilligers. Elk stuk is dus uniek en zal je nergens anders vinden. Snuister er rustig even rond en ontdek ook andere leuke hebbedingen, kleine verwennerijtjes en mooie troostcadeautjes.

Het Berrefonds probeert dankzij een eigen webshop iedereen te inspireren tot een klein troostend gebaar wanneer iemand in je omgeving daar nood aan heeft. De opbrengst van onze webshop gaat naar de werking van onze organisatie, maar is eerder bescheiden. Wil je ons echt helpen om elke dag verder te bouwen aan onze missie en te zorgen voor gezinnen na het verlies van een kind? Check dan even onze pagina voor giften!

Als je weet dat ergens in Vlaanderen iemand met veel liefde, geduld en toewijding deze prachtige producten voor jou maakte, dan geeft dat een extra fijn gevoel, toch?  


Heb jij ook nog een fantastisch idee voor extra producten die met liefde werden gemaakt? Contacteer dan gerust even onze vrijwilligersco├Ârdinator┬áLise via┬ávrijwilligers@berrefonds.be.┬á

terug