Eindejaarsactie

Kom jij ook in actie voor het Berrefonds en zorg jij er samen met ons voor dat we ook in 2022 kunnen blijven zorgen voor gezinnen met verdriet?

Neem dan deel aan onze jaarlijkse verkoopactie en maak echt het verschil voor onze werking.

Het werkt heel eenvoudig:

  • Surf naar de eindejaarsactie op onze webshop.
  • Bestel één of meer pakketten met lichtpuntjes of warme knuffels. Elk pakket kost 50 EUR en bevat vijf stuks. Je kiest ofwel vijf lichtpuntjes ofwel vijf knuffels. Wil je beiden? Dan moet je twee pakketten bestellen. Je hoeft geen verzendkosten te betalen.
  • Wij sturen het pakket zo snel mogelijk naar jou op.
  • Jij kan de lichtjes of de knuffels uit jouw pakket verder verkopen aan 10 EUR per stuk.
  • Uiteraard kan je ook gewoon een pakketje met knuffels of licht bij ons bestellen en uitdelen aan vrienden of familie die wat extra warmte kunnen gebruiken.

De opbrengst gaat volledig naar de werking van onze vzw en is nodig om ook in 2022 nog gratis Koesterkoffers te kunnen schenken aan gezinnen die een kind(je) verliezen.

Lichtpuntjes

Elk lichtpuntje is een lief, klein kwalitatief hoogwaardig kaarsje in een zachte kleur. Het kaarsje zit samen met een gekleurde lucifer in een glazen buisje (10 cm) verpakt in cellofaan met een kaartje. De brandtijd van het kaarsje is ongeveer 1,5 uur. De kaarsjes zijn door en door gekleurd.

De kleur van het kaarsje kan je niet kiezen, maar alle kleuren zijn even mooi! 🙂
Mogelijke kleuren: blossom, brique, eucalyptus, linnen of wit.

Dikke knuffel

Een dikke knuffel bestaat uit een mooi doosje met een theelichtje in een glazen potje. In een mooi afgewerkt houten blokje past een schattig kaartje met als opschrift ‘Een dikke knuffel voor jou’. Maar je kan uiteraard ook een ander kaartje in het blokje gebruiken. De brandtijd van het kaarsje is ongeveer 1,5 uur. 

terug