Dankjewel aan alle stappers van de Dodentocht challenge!

In 2020 was er geen ‘gewone’ dodentocht, ook dit evenement kon niet doorgaan in de strijd tegen het coronavirus. Maar dat weerhield duizenden stappers er niet van om deel te nemen aan een online covid-challenge om 100km (of meer) te wandelen op één maand tijd.

Een deel van die moedige stappers trok de wandelschoenen aan ten voordele van het Berrefonds. Ze maakten een actie op ons donatieplatform en lieten zich sponsoren voor hun straffe prestatie.

En wij kunnen alleen maar merci zeggen! Uit de grond van ons hart. Want al deze fantastische stappers haalden een mooi bedrag bij elkaar zodat we ook de komende maanden nog steeds gratis Koesterkoffers kunnen uitdelen aan gezinnen die in Vlaanderen of Brussel een kind(je)* verliezen.

De werking van onze vzw is voor het grootste deel afhankelijk van giften. Door de impact van de coronacrisis en de nieuwe invulling van de Warmste Week van VRT, zal 2020 dus een heel spannend jaar worden voor het Berrefonds. Ontdek hier hoe jij ons misschien ook kan helpen.

terug