Stappenplan

  1. Je zocht een team bij elkaar die ter nagedachtenis van jouw lieve kind(je)* willen lopen.   
  2. Je schreef in via onze website.
  3. Jouw inschrijvingsgeld dient in de eerste plaats voor je deelnemerspakket én je steunt de werking van onze vzw. Waarvoor dank!
  4. Je hoeft nu niets meer te doen behalve trainen en je brievenbus in de gaten te houden! 
  5. We sturen net voor onze mini-Ekiden nog een e-mail met alle richtlijnen en tips voor de dag zelf. Je krijgt dan ook alle details over de app en de e-mail met je persoonlijke code. 
  6. Op 6 juni moet je dan ergens tussen 9.00 uur en 16.00 uur je wandel- of loopschoenen aantrekken en de app activeren dan kunnen we je volgen op onze website! 
  7. Help alsjeblieft actief om de warmte van het Berrefonds online te verspreiden tijdens onze mini-Ekiden op 6 juni. Maak selfies, post leuke filmpjes en toon dat je ‘goebezig’ bent! Gebruik onze #Berrefonds, #miniekiden2020 en #goebezig, zet je post openbaar en tag zeker onze pagina op Facebook en Instagram, dan kunnen we jouw leuke bijdragen delen op onze eigen pagina. 
  8. Geniet van deze bijzondere dag en voel je lieveling nog eens extra dichtbij. Wij zijn alvast klaar om deze online editie alvast even hartverwarmend en verbindend te maken en willen je de hele dag op de hoogte houden met leuke updates en live sessies. Dus hou zeker onze website in de gaten op zaterdag 6 juni!  
terug