Marina Tersi

Zonder onze vrijwilligers zou het Berrefonds niet zijn wat het is. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar en fantastisch #goebezig. We zetten hier graag één van deze geweldige mensen, hun werk en hun verhalen in de kijker.

NAAM, LEEFTIJD:
Tersi Marina, 61 jaar

EERSTE CONTACT MET HET BERREFONDS:
Mijn eerst contact met Berrefonds was in de naailes vorig jaar ,een medeleerling Marianne de Corte toonde een truitje en ik dacht moet ik ook gaan doen .

VRIJWILLIGER SINDS:
2018

WAAROM IK VRIJWILLIGER WERD?
Ik werd vrijwilliger omdat ik graag iets doe voor de medemens en ook weet dat het bij jullie daadwerkelijk naar mensen gaat.Hen steunt ,een duwtje in de rug heeft op een zeer moeilijk moment in hun leven. En dat het hun ook altijd zal bijblijven

IK HELP MEE MET:
Ik help mee met de truitjes in alle maten en kleuren ,soms heel kleurrijk soms heel,sober ,denk voor elk wat wils.

HET MEEST AANGENAME AAN VRIJWILLIGERSWERK IS :
Het meest aangename van vrijwilligers werk is ,iets doen voor je medemens,en als dat dan ook gekoppeld is aan mijn grootste hobby naaien iets creëren ,is dat toch werkelijk mooi meegenomen.

MIJN HOOGTEPUNT!
Mijn hoogtepunt was het contact met berrefonds, als ik vroeg hoe geraken mijn truitjes bij jullie ,en er een heel lieve dame ze kwam halen in Blankenberge waar ik woon. Ze was zo dankbaar , echt de max

WAT WENS IK HET BERREFONDS TOE?
Ik wens Berrefonds in alles wat ze doen ,veel sterkte ,dat ze nog met al de vrijwilligers veel kunnen betekenen ,voor de mensen die zo een kostbaar kindje verliezen.
En ondertussen doen we met ganser harte verder met naaien