Lokale initiatieven

Steeds vaker nemen lokale besturen het initiatief om in hun stad of gemeente ontmoetingskansen te organiseren voor ouders van een overleden kind. Dit kan gaan om een bijzondere activiteit bij het aanplanten van een geboortebos, het organiseren van een lezing of workshop, een troostende wandeling in de natuur, een activiteit rond Wereldlichtjesdag, …

Wij krijgen als Berrefonds dan heel vaak de vraag om deze evenementen te delen met onze volgers op sociale media of via onze website. Omdat wij met ons kleine team onmogelijk aan al die vragen kunnen voldoen en we bovendien niet altijd op de hoogte zijn van lastminute wijzigingen, hebben we een andere oplossing uitgewerkt.

We werken als Berrefonds voortaan samen met de handige agendamodule van UiT in Vlaanderen.

Als organistor van een event voor (groot)ouders of families die een kind missen, kan je deze ook hier eenvoudig invoegen. Door aan je activiteit het label ‘berrefonds’ toe te kennen, zal je evenement vanaf eind maart ook automatisch mee verschijnen op de kalendermodule van onze website.

We leggen momenteel de laatste hand aan alle technische instellingen, maar ingeven in de UiT-kalender kan natuurlijk altijd al!

terug