Jaarlijkse koesterweek

Elk jaar rond Wereldlichtjesdag, de tweede zondag van december, organiseert het Berrefonds een hartverwarmende Koesterweek. Onder het motto ‘toon je hart’ roepen we iedereen op om zijn of haar hart te tonen voor gezinnen die een kind moeten missen. Want iedereen kent wel iemand die een kind verloor en allemaal samen kunnen we beter voor hen zorgen.

In de voorbije jaren bouwden we een mooie samenwerking uit met merken als Mediahuis, JBC, Veritas, AVA,…

Onze Koesterweek 2024 start op vrijdag 6 december.

Tijdens de Koesterweek roepen we ook steden en gemeenten op om deel te nemen en hun hart te tonen. Elk jaar in de loop van september lanceren we de oproep om (opnieuw) mee te doen. Deelnemende lokale besturen hangen de Koestervlag uit en krijgen heel wat inspiratie om ook op andere manieren hun hart te tonen:

  • gids voor activiteiten rond Wereldlichtjesdag
  • communicatiemateriaal Koesterweek
  • uitgeschreven artikel om te gebruiken in eigen communicatiekanalen
  • een overzicht van workshops, podcastafleveringen en andere initiatieven

Bij de eerste aanmelding om deel te nemen aan onze Koesterweek krijgen lokale besturen een gratis Koestervlag. Ging deze vlag verloren of hebben jullie graag extra exemplaren of afwijkende formaten? Bij onze warme partner Waelkens kunnen het hele jaar door koestervlaggen besteld worden. Zij schenken 10% van de opbrengst aan de werking van het Berrefonds.

terug