Webshop

Soms heb je nood aan een klein symbolisch cadeautje. Een lief juweeltje, een troostend kaartje, een cadeautje voor een bijzonder moeder- of vaderdag,…

In de webshop van het Berrefonds kiezen we met zorg een collectie Koestergeschenkjes om jezelf of iemand in je omgeving een hart onder de riem te steken. Je vindt er ook een heleboel exclusieve producten zoals ons eigen Sterrenalbum of Koesteralbum.

En het voelt goed om te weten dat je met je aankopen de werking van het Berrefonds ondersteunt. Alle inkomsten gaan immers rechtstreeks naar onze werking.

Wij zijn heel blij om jullie te vertellen dat er een nieuw, bijzonder plekje is bijgekomen in onze webshop, een unieke collectie met liefde gemaakt

Klik hier om meteen deze prachtige producten te ontdekken! 

Al deze producten zijn dat tikkeltje extra waardevol, want ze werden allemaal met liefde en met de hand gemaakt door onze gouden vrijwilligers. Elk stuk is dus uniek en zal je nergens anders vinden. Snuister er rustig even rond en ontdek leuke hebbedingen, kleine verwennerijtjes en mooie troostcadeautjes. Zoals steeds gaat de volledige opbrengst naar de werking van het Berrefonds. Dankzij jouw aankoop kunnen wij dus elke dag verder werken aan onze missie: het ondersteunen van gezinnen die een kind(je)* moeten missen. 

Als je weet dat ergens in Vlaanderen iemand met veel liefde, geduld en toewijding deze prachtige producten voor jou maakte, dan geeft dat een extra fijn gevoel, toch?  

Tot in onze webshop?

terug