Altijd wij

Verwacht in de zomer van 2021!

We leggen momenteel, samen met ontzettend veel andere partners, de laatste hand aan een nieuwe, overkoepelende portaalwebsite ‘AltijdWij’.

Daarop willen we het volledige gratis en laagdrempelige aanbod in kaart brengen van organisaties die ouders kunnen ondersteunen op het moment dat ze nood hebben aan hulp. We slaan met heel wat grote en kleine organisaties de handen in elkaar om ouders zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. En ervoor te zorgen dat ze op een heel moeilijk moment in hun leven op een zo eenvoudig mogelijke manier een overzicht krijgen van de ondersteuning en de hulp die beschikbaar is.

We zijn ontzettend blij dat we hiervoor de handen in elkaar hebben geslagen met grote en kleine partnerorganisaties die vaak heel gerichte hulp kunnen bieden. Denk aan de prachtige foto’s van ‘Boven de Wolken’, verjaardagskaartjes van ‘Elisio Vlinderpost’, rouwkost van ‘Eleonoor vzw’, ‘Missing You’ met aandacht voor broers en zusjes, ‘Saying Goodbye’ met rouwkampen voor jongeren, ‘Met lege handen’ voor praatgroepen rond babyverlies en wetgeving, ‘Ouders Van Overleden Kinderen’ voor regionale praatgroepen voor +12, enz…

Vanaf de zomer 2021 zal de nieuwe portaalwebsite ‘Altijd wij’ beschikbaar zijn om ouders nog beter de weg te wijzen en hen te ondersteunen in hun verdriet.

terug