Facebook Live: ‘Het rouwt in mij’.

Over rouwen na verlies van een kind in deze bizarre coronatijd.

Christine, oprichter van het Berrefonds en auteur van ‘Het rouwt in jou’, en Lise, sterrenmama en vrijwilligerscoƶrdinator, vertellen over de werking van het Berrefonds en hoe het verlies van een kind je wereld op zijn grondvesten doet daveren. Ze staan in deze Facebook live extra stil bij verlies in tijden van corona.

Hoe is het om een kindje te verliezen in een zwangerschap die nog onzichtbaar was voor de buitenwereld? Hoe kan je troost vinden bij familie en vrienden in tijden van afstand houden? Hoe ga je om met de beperkingen rond afscheid nemen? Hoe maak je je kindje zichtbaar in andere bubbels?

Je kan deze Facebook live volgen op onze Facebookpagina.
Heb je vooraf al een specifieke vraag die je graag beantwoord wil zien tijdens deze Facebook live? Dan kan je deze al stellen via dit formulierĀ .

Deze activiteit maakt deel uit van in Heel het land. Dit is een tiendaagse (van 30 april tot 9 mei 2021) waarin heel veel organisaties enindividuen allerlei troostende initiatieven en activiteiten organiseren. Tien dagen tijd en ruimte voor troost en hoop, voor iedereen. www.heelhetland.be

Datum

07 05 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 15:00

Meer informatie

Read More

Organisator

Berrefonds
Read More