Een warme terugblik op Koesterhuis Kortrijk omarmt

‘Tis hier zo schoon dat we wat langer zijn blijven plakken’, ‘Het was dik in orde, jullie hebben dat duidelijk met heel veel liefde georganiseerd’, ‘Bedankt voor wie jullie zijn en alles wat jullie doen’, … We werden zaterdag even stil door de vele lieve woorden die we van jullie mochten ontvangen.

Het was een dag die bulkte van de schoonheid in alle kleuren en facetten. Intense emoties. Een lach en een traan, soms ook samen. De innigste knuffels. Het koesteren van de mooiste herinneringen. Enthousiaste loop- en wandelbenen. Bloemen op kledij, in haren en op gezichten. Hartjes overal. En vooral liefde. Zo ongelofelijk veel liefde. Voor al die lieve kinderen* die we zo missen, maar die er altijd en overal bij zijn. Ook gisteren.

Bedankt aan alle lieve vrijwilligers die taarten hebben gebakken, die Villa iMagina hebben omgetoverd tot een prachtige Koestertuin, die met veel liefde aan het onthaal, in de keuken en achter de bar stonden. Bedankt aan alle helpende handen die voor extra warmte in de creatent zorgden, die de mooiste kapsels en kleurtjes op al die snoetjes toverden of pijnlijke spieren wegmasseerden.

Bedankt aan alle sponsors die ‘Koesterhuis Kortrijk omarmt’ mee mogelijk hebben gemaakt.

Bedankt aan Lenny, Elke, Annelien en het hele team van Koesterhuis Kortrijk om dit met hart en ziel te organiseren.

En natuurlijk ook bedankt aan iedereen die er bij was, het was een ongelofelijk hartverwarmende editie! Veel ❤ voor jullie allemaal!

terug