Koesterkaartjes

Laat ons ook in tijden van ‘social distancing’ zorgen voor iedereen die geconfronteerd wordt met het immense verdriet van een kind dat er niet meer is. Nu knuffels, bezoekjes en fysiek zorgen voor elkaar even niet meer mag, inspireren we je graag op een andere manier. Want gewoon een fysiek kaartje sturen naar iemand om te tonen dat je aan hem/haar denkt kan al ongelooflijk veel deugd doen. Maar in deze bizarre tijden heb je misschien geen geschikt kaartje meer in huis. Dus maakten wij er voor jou. Download ze hier en stuur wat liefdevolle woorden naar ouders die vandaag worden geconfronteerd met immens verdriet.

Je kan de kaartjes gewoon thuis afprinten op één A4 en dan verknippen. Misschien heb je nog wat dikker, neutraal (knutsel)papier in huis dat in je printer past, dat kan je perfect gebruiken. Of kleef de geprinte kaartjes op gekleurd karton om een mooi, stevig kaartje te krijgen. 

Heb je geen printer? Geen probleem, laat je dan gewoon inspireren door dit idee en knutsel zelf een kaartje in elkaar, laat je kinderen een tekening maken en schrijf er een lieve tekst bij of kies voor een ouderwetse brief.

Samen kunnen we tonen dat we er zijn om te helpen, te steunen en te troosten. 

A4+koesterkaartjes