Dodentocht 2023 voor het Berrefonds

We kunnen weer beginnen aftellen naar 11 augustus 2023, want dan gaat de 54e editie van de Dodentocht van start. Hebben jullie er ook al zo veel goesting in? Wij kijken er echt naar uit om er samen met jullie weer een geweldige editie van te maken.

Vanaf 25 maart kan je om 9 uur inschrijven op de website van de Dodentocht: www.dodentocht.be/wandelaar/hoe-schrijf-ik-me-in/
Snel zijn is de boodschap, want die 13 000 plekjes zijn gegeerd!

We hopen dat er ook dit jaar weer veel mensen de 100 km willen meewandelen ten voordele van onze vzw. Wees maar gerust dat wij onze fantastische stappers 24 uur lang ongelofelijk gaan verwennen aan onze Berrefonds checkpoints met verfrissende drankjes, lekkere snacks en deugddoende massages! De stappers die al eens meewandelden voor het Berrefonds, weten dat wij daar echt geweldig in zijn. Voor alle duidelijkheid … niet in het zelf stappen, maar in het zorgen voor de ambiance onderweg! ๐Ÿ˜‰

Scrol gerust verder en ontdek enkele warme quotes en leuke foto’s van de vorige edities.

Hoe wandel je mee voor team Berrefonds?

  1. Schrijf je in als deelnemer op het platform van de Dodentocht vanaf zaterdag 25 maart, 9 uur. Wacht hier niet te lang mee, want dit is een ontzettend populair evenement. De maximumcapaciteit van 13 000 deelnemers zal snel volzet zijn.
  2. Maak een actie aan op ons donatieplatform en nodig je vrienden, familie, collega’s en buren uit om je te sponsoren. Giften vanaf 40 EUR geven recht op een fiscaal attest volgend jaar. Schenkers hoeven daarvoor niets te doen en krijgen automatisch een fiscaal attest toegestuurd via de Koning Boudewijnstichting.
  3. Vul het inschrijvingsformulier in.

Waarom wandelen ten voordele van het Berrefonds?

Wij werken harder dan ooit om gezinnen en professionals die te maken krijgen met het verlies van een kind te ondersteunen en te helpen. Onze werking blijft voor het grootste deel afhankelijk van giften. Lieve mensen die in actie komen voor het Berrefonds zijn daarom ontzettend belangrijk!

We houden iedereen die wandelt ten voordele van het Berrefonds de komende maanden apart op de hoogte van onze plannen langs het parcours. Maar je mag er nu al zeker van zijn dat we er weer een mooie editie van zullen maken met heel veel kansen om al die fantastische kinderen* die we elke dag missen te laten stralen.

We maakten ook deze ‘motivatiebarometer’ om je een goed idee te geven van wat wij met het ingezamelde geld zullen doen. Dan weet jij tenminste waarom je 100 km voor ons wandelt! ๐Ÿ™‚

Mogen wij jouw 100 km registreren?

Berrefondsteam ik wil jullie bedanken. De leuke bevoorradingsposten onderweg, de leuke babbels en massale aanmoedigen waren de max. Fantastisch! Echt een topteam. ๐Ÿ‘๐Ÿ™‚๐Ÿ’– ‘- Tom P

————————————————

Ongelofelijk bedankt aan de zeer enthousiaste groep vrijwilligers in de extra Berrefonds tussenstops. Dit betekent zoveel! Een toilet, wat bevoorrading, bekende mensen tegengekomen, fysieke en vooral mentale oplapwerk. Echt waar dikke chapeau, hoedje af en duizendmaal dank hiervoor!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ” – An V.

————————————————-

Ongelooflijk hard bedankt!!! Zonder jullie had ik het nooit gehaald!! Helden! – Gerd J.

terug