100km Winter Challenge 2021 – Dodentocht

De jaarlijkste Dodentocht in Bornem begin augustus – waarbij deelnemers op 24 uur tijd 100km moeten wandelen – staat normaal met een groot kruis in onze agenda. Elk jaar kunnen wij vanuit het Berrefonds rekenen op meer deelnemers die zich laten sponsoren voor onze vzw. Afgelopen zomer was ook dat – door corona – anders dan anders. Maar we zijn super blij dat toen ontzettend veel moedige stappers toch hun wandelschoenen hebben aangetrokken voor de alternatieve online challenge.

En in de eerste, winterse maanden van 2021, krijg je een nieuwe kans! Want tussen 1 januari en 31 maart kan je deelnemen aan de 100km Winter Challenge van de Dodentocht!

En het Berrefonds is één van de goede doelen die je al wandelend kan steunen. Hier lees je alle informatie over de winterse wandelchallenge.

Laat je ook nu sponsoren!

Het zijn voor iedereen spannende tijden, maar zeker voor een organisatie die bijna uitsluitend draait op giften, is het bang afwachten wat de toekomst zal brengen. Door het wegvallen van belangrijke evenementen zoals de Dodentocht en de bijhorende sponsorgelden, is het onzeker of we onze volledige werking zullen kunnen behouden de komende jaren.

Maar er is goed nieuws! Je kan ons nog steeds helpen.

Want je kan jouw wandeltocht eenvoudig laten sponsoren via een eigen actie op ons gebruiksvriendelijke donatieplatform. Zo kan je je meteen laten sponsoren door familie en vrienden ten voordele van het Berrefonds. 

Hoe kan je deelnemen aan deze 100km Winter Challenge powered by Dodentocht? 

 • Schrijf je zo snel mogelijk in via de webpagina van de Dodentocht
 • De inschrijvingsprijs bedraagt €10. De organisatie van de Dodentocht probeert dankzij die giften zelf het hoofd boven water te houden zodat ze hopelijk in 2021 opnieuw een fysieke Dodentocht kunnen organiseren. Je kan bij je inschrijving meteen ook een vrije gift doen voor één van de geselecteerde goede doelen. Het Berrefonds staat mee in het lijstje. 🙂
 • Installeer de gratis Strava-applicatie op je mobiele telefoon via Play Store” voor Android of “App Store” voor Iphone.
 • Na ontvangst van betaling, ontvang je vanuit de Dodentocht een bevestigingsmail met een link om je inschrijving te koppelen met je Strava-account. Klik op deze link om de toelating te bevestigen.
 • Telkens je gaat wandelen of joggen, open je de Strava-app en selecteer je de tab ‘registreren’ onderaan het scherm. Druk op de oranje startknop. Op het einde van je wandel- of looptocht klik je op ‘eindigen’ en ‘registratie’. Je kilometers worden automatisch opgeteld.
 •  Wandel of loop binnen vier weken 100, 200 of 300 kilometer (en meer mag uiteraard ook ? ).

Hoe verzamel je sponsoring voor het Berrefonds?

 • Ga na jouw inschrijving bij de dodentocht naar ons donatieplatform
 • Klik op de button ‘zet een actie op’.
 • Kies de variant ‘ sponsortocht’.
 • Vul de gegevens aan en maak in een paar minuten jouw persoonlijke actiepagina.
 • Nodig familie en vrienden uit om je te sponsoren door hen de rechtstreekse link van jouw actie te bezorgen.
 • Deel de warmte van jouw wandeltochten via je sociale media en vergeet niet het Berrefonds te taggen!
terug