Koesterweek 2022

Laat mee je hart zien!

De Koesterweek van het Berrefonds is stilaan een traditie. In 2020 gaven jullie massaal gehoor aan onze oproep om sjaals te breien en schonken we hartverwarmende pakketten aan gezinnen met verdriet. In 2021 zamelden we geknutselde liefde in en deelden we doosjes vol liefde uit.

Het Berrefonds wil ook dit jaar van de Koesterweek de meest warme week van het jaar maken voor al die gezinnen die een kind* moeten missen. Zeker tijdens de eindejaarsperiode is het gemis en het verdriet enorm aanwezig. Met onze Koesterweek willen we ouders een stem geven, aandacht vragen voor verdriet en de maatschappij inspireren om samen met ons herinneringen te koesteren aan al die kindjes* in ons hart.

Tijdens de Koesterweek zal het Berrefonds met een intensieve campagne zoveel mogelijk hartjes laten verschijnen in het straatbeeld. Op vlaggen, affiches aan ramen, pins op kledij, in de media en op sociale media. Al die hartjes samen tonen dat wij als maatschappij aandacht hebben voor het verdriet van duizenden gezinnen. De hele week zullen we met live evenementen, gratis webinars, online workshops en de lancering van een podcast inspireren, sensibiliseren en ontroeren.

Onze Koesterweek 2022 start op zondag 11 december – niet toevallig Wereldlichtjesdag – en loopt tot en met zaterdag 17 december.

Ontdek het volledig programma via onderstaande button en laat mee je hart zien! Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten tijdens de Koesterweek? Laat dan zeker hieronder je gegevens achter en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Toon je hart voor gezinnen met verdriet

Ook jij kan je hart laten zien voor al die gezinnen met verdriet. Ontdek via onderstaande button hoe jij kan helpen.

terug