Koesterhuis Kortrijk omarmt

Op zaterdag 20 mei 2023 ontvangt ons team van Koesterhuis Kortrijk jullie graag van 11 tot 17 uur in de warmste tuin van West-Vlaanderen. (Groot)ouders, vrienden, familie, buren, klasgenootjes, … iedereen is van harte welkom!

Om 11 uur openen we een wandel- of loopparcours van 5 km door de natuur. Je kunt de hele dag door vrij kiezen wanneer je start met je wandeling of loop. Het vertrekpunt is de Koestercaravan waar onze lieve vrijwilligers jou de weg wijzen.

Eventlocatie: Villa iMagina, Rollegemknokstraat 27, 8510 Kortrijk

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Op het terrein van Villa iMagina vind je alles terug om er samen een warme dag van te maken. Aan ons infopunt maken we je graag wegwijs.

We hebben een mooi wandel/loopparcours uitgewerkt van 5 km in de natuur rond Villa iMagina. Ouders met kinderen voorzien best een stevige buggy of draagzak. Starten kan je doorheen de dag en op je eigen tempo. Je kan de lus ook meerdere keren herhalen 😉

We zullen dit jaar geen app en pakketje met gepersonaliseerd naambandje aanmaken. Maar je kunt zeker op een andere manier de naam van je kindje(s)* meedragen tijdens je wandeling of loop.

Op het terrein zelf staan verschillende kraampjes: een papacafé waar papa’s samenkomen en verbinden, een mamasalon waar mama’s even in de watten gelegd worden en een grimestand waar kindjes zich in de gekste en mooiste diertjes kunnen laten omtoveren. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven op de springkastelen en is er is een Koesterwinkeltje om in te snuisteren.

Natuurlijk geven we de Koesterboom de mooiste plek, dus breng gerust iets mee om in de boom te hangen. Je kunt ook de naam van je kindje(s)* op een houtje branden zodat hij of zij er tastbaar bij is.

Tussendoor kan je iets drinken en smullen van een aperitiefhapje, een vers frietje of zelfgebakken taart.
Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van deze dag is liefde, heel veel liefde.

Inschrijven kan binnenkort op deze pagina!

Dit event is mogelijk dankzij de steun van: de Glitterbar, Villa iMagina, Dranken Pauwels, stad Kortrijk, Happy Kids, Party Concepts, Viva Sara, Brouwerij Roman, Zonder Meer, Slagerij Pol en Kaashandel Davina & Wim.

terug