Projectwerking

Naast onze reguliere werking met Koesterkoffers, inloopdagen, vormingen, ondersteuning,… maken we ook regelmatig tijd voor nieuwe projecten. Soms werken we die volledig uit in eigen beheer, soms in samenwerking met anderen. We staan dus steeds open voor een samenwerking, op projectbasis of structureel, op voorwaarde dat het projectvoorstel helpt bij het realiseren van onze visie en missie en de rol die we willen opnemen in de maatschappij.

Een mooi voorbeeld was de samenwerking met de Gezinsbond in het najaar van 2019. Hun project ‘Verre van Weg’ met zangeres Mira, zorgde ervoor dat verdriet om het verlies van een kind een prachtige stem kreeg in Culturele centra in heel Vlaanderen. We werkten met veel plezier mee aan dit project en hebben mee onze schouders gezet onder een hartverwarmend slot van dit project op ‘Wereldlichtjesdag’ in december.

We organiseerden samen met de Gezinsbond en CC Merksem een namiddag vol workshops en warme verbondenheid. ’s Avonds hebben we de dag mooi afgesloten met een troostende lichtjestocht.

terug