Zwanger na verlies: een dag voor ouders die een regenboogje verwachten

Een zwangerschap na verlies is vaak een heuse rollercoaster. Sommige dagen zijn stralend, licht, sprankelend en mooi afgelijnd.. Andere dagen zijn dan weer vaag, gevuld met angst en bezorgdheden en eerder donker van kleur. Al die emoties naast elkaar ervaren is normaal. Want je bent niet alleen zwanger, je bent op hetzelfde moment ook aan het rouwen. Je bent heel druk bezig om een plek te zoeken voor verdriet én hoop binnen je gezin en in je hart.

En dat is zeker niet makkelijk. Daarom organiseren wij graag op vrijdag 16 juni in Koesterhuis Antwerpen een dag voor ouders die zwanger zijn na verlies.
Een dag waarop we ruimte geven aan alles wat is en proberen stil te staan in het nu. We gaan op zoek naar een beetje rust in je lijf en in je hoofd en gaan de verbinding aan met je kindje dat groeit.

10 – 11 uur: welkom en kennismaking
11 – 12 uur: zwangerschapsyoga met Ines van Lava Yoga (met rustige bewegingen en ademhalingstechnieken connectie maken met je lichaam en het baby’tje dat groeit).
12 – 13 uur: gezonde lunch
13 – 14 uur: brief/tekening aan je kind
14 – 16 uur: in gesprek met de vroedvrouw (Evy van Buikgewoel neemt je mee in de fysiologie van je zwangere lichaam en beantwoord al je vragen)

Schrijf je hier in. Deelnemen kost 10 euro en de plaatsen zijn beperkt.

Datum

16 06 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Koesterhuis Antwerpen
Sint-Vincentiusstraat 12, Antwerpen