Dodentocht 2022 voor het Berrefonds

Het Berrefonds telt al af naar 12 augustus 2022, want dan is er opnieuw een echte Dodentocht! Zoveel goesting in!
Al voor de 53ste keer kunnen deelnemers uit alle windstreken hun stapschoenen aantrekken voor een wandeltocht van 100km in Bornem en omstreken op 24u tijd.

En net als vroeger, voor we met z’n allen de strijd aangingen met Covid-19, willen wij er met het Berrefonds opnieuw een heel bijzondere, warme en verbindende editie van maken. Want ook in 2022 hopen wij dat heel wat lieve mensen de Dodentocht willen wandelen ten voordele van onze vzw.

Tijdens de 53ste editie zullen wij 24u lang met Berrefonds checkpoints onze stappers aanmoedigen, soigneren en ondersteunen waar nodig. En zij die in het verleden meededen, weten dat wij daar echt geweldig in zijn. Voor alle duidelijkheid … niet in zelf stappen maar in de ambiance onderweg! ๐Ÿ˜‰ Scrol gerust verder en ontdek enkele warme quotes en leuke foto’s van de vorige edities.

————————————————

Berrefondsteam ik wil jullie bedanken. De leuke bevoorradingsposten onderweg, de leuke babbels en massale aanmoedigen waren de max. Fantastisch! Echt een topTeam. ๐Ÿ‘๐Ÿ™‚๐Ÿ’– ” – Tom P

————————————————

Ongelofelijk bedankt aan de zeer enthousiaste groep vrijwilligers in de extra Berrefonds tussenstops. Dit betekent zoveel! Een toilet, wat bevoorrading, bekende mensen tegengekomen, fysieke en vooral mentale oplapwerk. Echt waar dikke chapeau, hoedje af en duizend maal dank hiervoor!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ”” – An V.

————————————————-

“Ongelooflijk hard bedankt!!! Zonder jullie had ik het nooit gehaald!! Helden!” – Gerd J.

————————————————-

Wat moet je doen?

  • Schrijf je in als deelnemer op het platform van de Dodentocht vanaf zaterdag 26 maart. Wacht hier niet te lang mee, want dit is een ontzettend populair evenement. De maximumcapaciteit van 13.000 deelnemers zal snel volzet zijn.
  • Laat ons weten dat je de Dodentocht ten voordele van het Berrefonds zal wandelen door je gegevens te mailen naar dodentocht@berrefonds.be
  • Maak een actie aan op ons donatieplatform en nodig je vrienden, familie, collega’s en buren uit om je te sponsoren. Giften vanaf 40 EUR geven recht op een fiscaal attest volgend jaar. Schenkers hoeven daarvoor niets te doen en krijgen automatisch een fiscaal attest toegestuurd via de Koning Boudewijnstichting.

Waarom wandelen ten voordele van het Berrefonds?

Wij werken harder dan ooit om gezinnen en professionals die te maken krijgen met het verlies van een kind te ondersteunen en te helpen. Onze werking blijft voor het grootste deel afhankelijk van giften. Lieve mensen die in actie komen voor het Berrefonds zijn daarom ontzettend belangrijk!

We houden iedereen die wandelt ten voordele van het Berrefonds de komende maanden apart op de hoogte van onze plannen langs het parcours. Maar je mag er nu al zeker van zijn dat we er weer een mooie editie van zullen maken met heel veel kansen om al die fantastische kinderen* die we elke dag missen te laten stralen.

We maakten ook deze ‘motivatiebarometer’ om je een goed idee te geven van wat wij met het ingezamelde geld zullen doen. Dan weet jij tenminste waarom je 100km voor ons wandelt! ๐Ÿ™‚

We zoeken nog helpende handen!

Alle toppers die de Dodentocht stappen ten voordele van het Berrefonds verdienen een VIP-behandeling! Daarvoor voorzien we aanmoedigingsposten langs het parcours van de Dodentocht. We zoeken voor op elke post vrijwilligers om de deelnemers te bevoorraden, verzorgen, soigneren, aanmoedigen, moed inspreken en oppeppen als het nodig is. Klinkt dit als iets voor jou en ben je nog vrij op 12 of 13 augustus? Meer dan welkom bij onze Berrefonds-crew! Bezorg ons dan je contactgegevens via dit formulier. Iedereen is welkom!

Mogen wij jouw 100 km registreren?

terug