VACATURE – Administratief Medewerker Onthaal – BERREFONDS Antwerpen

voltijdse of 80% tewerkstelling met contract onbepaalde duur

Over het Berrefonds

Het Berrefonds is een warme vzw die al 15 jaar gezinnen ondersteunt wanneer hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind. Dit doen we vanuit Koesterhuis Antwerpen en Koesterhuis Kortkrijk

Het Berrefonds ontwikkelt een steeds bredere waaier aan ondersteuning en tools voor ouders, gezinnen, professionals in de zorg, politiediensten, onderwijs,… Op deze website kan je ontzettend veel informatie lezen over onze werking.

Om het Berrefonds verder te laten groeien en blijvend te kunnen zorgen voor de mensen die beroep doen op onze organisatie, zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Onthaal die werkt vanuit Koesterhuis Antwerpen.

Waarom is deze job iets voor jou ?

 • Je komt terecht binnen een maatschappelijk geĂ«ngageerde werkomgeving. Het Berrefonds heeft een hecht, klein en gedreven team waar je heel erg welkom bent en waarbij je alle nodige ondersteuning krijgt van je collega’s.
 • Je krijgt een job met veel variatie en ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke ontplooiing waarin flexibiliteit gegeven Ă©n gevraagd wordt.
 • Je krijgt een voltijds of 80% contract van onbepaalde duur. Verloning volgens PC 329.01 loonschaal A2.

Wat ga je concreet doen?

 • Je verzorgt het onthaal van Koesterhuis Antwerpen. Je ontvangt bezoekers en maakt mee van ons Koesterhuis een warme, gezellige plek.
 • Daarnaast sta je in voor de bereikbaarheid van het Berrefonds via alle kanalen: telefoon, e-mail, sociale media, chat, …
 • Verder beheer je de agenda en plan je afspraken in voor een beperkt aantal collega’s.
 • Ook volg je de bestellingen van de webshop op en stuur je de fijne vrijwilligers aan die helpen bij het inpakken en verzenden.
 • Je staat in voor de bestellingen van de Koesterkoffers, het inplannen van de koesterkoeriers en je doet ook het voorraadbeheer van alle materialen.
 • Je neemt deel aan onze wekelijkse teammeeting en doet actief voorstellen om de administratieve werking van het Berrefonds nog te verbeteren. Ook al je creatieve input voor de brede werking van onze organisatie is meer dan welkom.
 • Tenslotte werk je enkele keren per jaar mee aan belangrijke evenementen van het Berrefonds zoals onze Koesterweek.

Wie zoeken we?

 • Je bent een teamplayer met minimaal een diploma hoger secundair onderwijs op zak.
 • Je beschikt over een sociale, warme persoonlijkheid. Je bent niet bang voor het moeilijke thema waar wij als Berrefonds ons elke dag voor inzetten. Je toont spontaan je hart voor gezinnen met verdriet.
 • Je hebt ervaring in klantvriendelijk onthaal en bent een duizendpoot op administratief vlak.
 • Je hebt een goede kennis van de courante IT-toepassingen (Google Drive, e-mail, Meta, …) en bent bereid om je in te werken in de basisvaardigheden van WordPress, Shopify en Flexmail.
 • Tenslotte werk je zelfstandig, neemt initiatief en steekt spontaan de handen uit de mouwen met als einddoel mee de werking van het Berrefonds naar een nog hoger niveau te tillen.

Interesse?

Stel je dan kandidaat door je motivatie en cv voor zondag 4 februari 2024 te bezorgen op het emailadres: info@clearskyselection.be

Heb je nog inhoudelijke vragen over de job?
Dan kun je terecht bij Christine Vandenhole, oprichtster en directeur van het Berrefonds op 0470 73 66 70

Selectieprocedure

Als je cv en motivatiebrief aansluiten bij wie we zoeken, nodigen we je na een telefonische screening uit voor een eerste gesprek in Antwerpen. In de tweede fase vragen we je om een case uit te werken die jouw expertise en motivatie nog eens extra in verf zet. De laatste stap is een gesprek met het volledige team van het Berrefonds.

terug